- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
SystemRoot #14460 üzenetére
Nah mizumi? Valami közös játékot már nyomhatnánk...
-
Boci_83
őstag
válasz
SystemRoot #14460 üzenetére
De azért köszi!
-
válasz
SystemRoot #14445 üzenetére
Szerintem a csípán kívül a többieknél csak kés legyen, de az is budlibicska. Azt akkor neked is elég erős, domináns lesz a csípa. Meg a csípásnál a Desertre is lehessen tenni távcsövet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #14272 üzenetére
majd eldöntöd magad...nekem nem jön be és kész
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #14270 üzenetére
hát ha szereted az igénytelen dolgokat akkor ez a te filmed
-
mr.saint
tag
válasz
SystemRoot #14093 üzenetére
Remélhetőleg
Mert ha nem az gáz
-
Gergello
addikt
válasz
SystemRoot #14046 üzenetére
+ amilyen gusztustalanul lett megírva a szöveg
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot #14046 üzenetére
Ez nem csít, hanem mod készítés akar lenni, szerintem, bár mi inkább warozunk, mint modolunk
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13910 üzenetére
én már el is felejtettem...nem vagyok hajlandó többet a semmin vitázni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13905 üzenetére
Nyertünk valamennyire...én már nem emlékszem pontosan.
Meg nem is volt olyan nagy show...
Hát kb az van hogy Horyk sem enged és én sem...mondjuk ő a Kavics iránti tiszteletével van odáig..vagyis őmiatta kezdett el pocskondiázni..én folytattam és ennyi...
a legeslegjobb az egészbe hogy az egész egy nagyonnagy tévhit miatt történt...
Kavicsot bannolták ugye végleg...aztán ujraregelt..és aztis kirugták..és szerinte azért mert én beköptem hogy ő az..nah ez az ami nemigaz..lényeg a lényeg..emiatt utál...
Aztán én Kaviccsal hogyismondjam..nem vagyok épp jóviszonyba azóta..horykkal semmi bajom nem volt eddig..a GTA4 idején még tőlem kért segitséget...stb stb...de mióta kavics a leadere teljesen megváltozott...azóta egy idegbajos...minden szóra ugrik..mar..pont mint kavics...csak ő ezt nem veszi észre..
Beszélgetek valakivel..beleszól..aztán szabadkozik hogy nem ő kezdte...
a kutya se szól hozzá majd jön ide is kóstolgatni..nemtudom..lehet a CN követelmény hogy engem kóstolgasson vagy nemtudom...de valahogy nemis érdekel
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot #13905 üzenetére
Nah, ez meg a másik, mondjuk annyi, hogy pites volt kavics, mondjuk megjegyzem még1x, hogy mivel nem voltam fél évig, már nem tudom ki merre ment és honnan jött, csak a bwt, nyev meg a blizzard-ot tudom, hogy kb. hol áll a régi ph klános warozós keményes korszakból
]
De a wart azt vittük, nem tudom mennyi lett...
-
Napster01
tag
válasz
SystemRoot #13903 üzenetére
Az már megvolt, azóta gondolom még jobban szeretnének visszavágni... - - - csak ennyit fűzök hozzá, én nyugiban rfactoroztam mikor kavicsék kiléptek, csak mondákat regélnek nekem, nem szólok be, de azt tom, hogy valamelyik nap játszottunk velük
-
Boci_83
őstag
válasz
SystemRoot #13871 üzenetére
B; 5; 2;
-
válasz
SystemRoot #13854 üzenetére
Köszönhetően a magas dollár árfolyamnak ez most éppen 45k volt hatóságilag bevizsgálva. Kicsit magas, de már egy éve akarom pont ezt a típust, úgyhogy..
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13844 üzenetére
áá..brutális game...közelébe nem érnek a PC-s szennyek...
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13841 üzenetére
itt egy Fight a Twilight Princessből
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13841 üzenetére
hát nemsok köze van a Mariohoz hacsak nem az hogy platfrom játék..ha azt mondom hogy vagy Ez vs Minden más közül ezt választanám akkor szerinted mennyi jön be?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13839 üzenetére
a Kedvenc játékom egyik része
Mostanában azzal nyomattam cod4 helyettNézz róla pár gameplay videot ha érdekel..nem kezdem el magyarázni mert kéne vagy 500K karakter
-
Gergello
addikt
válasz
SystemRoot #13573 üzenetére
Eredményeket szerettem volna megnézni.
-
Gergello
addikt
válasz
SystemRoot #13571 üzenetére
Adsz egy linket a cb-s profilodhoz, csak kíváncsi vagyok.
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13569 üzenetére
Kicsit szerkesztettem a hsz-on: [link]
Igazából ezt a csipafix-et nem tudom lenyelni mái napig.Azt hiszem visszaszokok az only AK47-re.
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13566 üzenetére
Közelre ott a Desert Eagle, ami nagyon erős. Most így meg már túlzás amennyire kinyalják a csipások seggét. Közlre használhatja a desertet, a nozoom-ot és még csipafix-e is van.
A mini AK-ban 24 golyó van a promod óta, elég gyorsan kiürül. Mellesleg egy gyorsabb reagálású embert nem nagyon lehet messziről lelőni a mini AK-val. -
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13564 üzenetére
Nekem a gránát időzítés után nem fáj a szívem, így is elég zavaró volt, hogy kinéztem egy folyosón és hozzám vágtak egy nade-t, ami pont az orromnál pukkant fel. Elfutni sem nagyon lehet előle. A csipa nozoom találati esélyének növelése viszont zavar, mivel a csipásnak már így is van egy csipafixe és egy Desert Eagle-e. A mini AK-t meg tovább gyengítik.
-
Gergello
addikt
válasz
SystemRoot #13560 üzenetére
Szervert inkább az obinet-től. Én hanyagolnám ezeket a nonameket.
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13558 üzenetére
Geri viccelt mindig azzal, hogy zárható.
TS megváltozott, a régi nem él. Új van a nyev-nek és a blizz-nek is. -
válasz
SystemRoot #13558 üzenetére
LOL! Mikor láttad te ezt X-en?
Én a zárható kérdést csak poénból írtam be, egy régebbi eset miatt!
Clans.hu-s a szerver. Na, de megyek már feküdni, sőt már így lefekvés előtt a Fűrész V-öt sem kellett volna megnéznem... -
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13311 üzenetére
és így a végére nem is lett rossz
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #13310 üzenetére
nah összejött ez.
-
fekeandras
őstag
válasz
SystemRoot #13225 üzenetére
Szerintem ez nem vezet sehová.Ha egy régi tag elereszt egy két hasonló megjegyzést és ezzel találkozik egy egynapos újonc, akkor azt látja: ja ez itt így megy akkor én is ...
És kezdődnek a bajok.Azért mert valaki már évek óta tag itt a PH-n attól rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a frissen regelt Gipsz Jakabra.És ez így van jól.De már így is szanaszét lett offolva ez a topik.
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13217 üzenetére
Ebben a hsz-ban van némi infó, de elsiklottál felette: [link]
-
Bordoi
őstag
válasz
SystemRoot #13217 üzenetére
Ez esetben később sem lehetsz biztos az álláspontodban megnyugtatlak.
Nem idézek neked az alapelvekből, mert gondolom ismered.
Viszont nem szívesen idézek az ominózus hsz-ből.
Semmiképpen nem tartozom a tapasztalt moderátorok közé, de senki nem tapasztaltként kezdte. Ellenben azt gondolom, hogy nem véletlenül lettem felkérve. Napi 10-12 órát töltök a PH-n, persze attól még nem leszek tapasztalt. Viszont csak akkor írtam idáig is amikor mondandóm volt és soha nem számoltam, hogy mennyi hsz-m van, vagy milyen rangom.
Természetesen nem vettem támadásnak amit írtál, mert nem is olyan hangnemben tetted. -
Foglalt név
addikt
válasz
SystemRoot #13203 üzenetére
Azt hiszem az álláspontot leírtam itt. Mivel inkább szól a moderálás jogosságáról, mint a klánról, ezért nem itt van a helye.
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #13203 üzenetére
öö elég keményen beszólt Kavics
Én láttam Képen
"Egy régi tagot....."
nah ez azért nem igaz..nem a MODikat védem de nekem már van a rovásomon..nem egy Bannt kaptam már ezt szvsz mindenki tudja mégis ittvagyok...szóval azért valamit csak csinálhatott ha végleg kirakták.Előfordulhat az is hogy valamelyik MOD-nak személyesen gondja volt vele és csak az alkalmat kereste ezt nemtudom de a Semmiért nem vágják ki végleg az embert...élő példa vagyok én
Mondom nem a modikat védem mert azis lehet amit irtam..valakinek baszta a csőrét vagy mittomén..ngabo-al (akinek egyébként beszolt) személyesen is ismerték egymást valamilyen szinten...szóval bármi lehet...Kavicsal amit beszéltem telon sokminden kis részlet azért nem derült ki
Bordoi: de miért? ugyértem nem lett volna már tökmindegy?
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #13195 üzenetére
meghalt, a nyev-es TS van használva
62.112.194.109:8819
nyevts -
kavicssli
addikt
válasz
SystemRoot #12747 üzenetére
Mit mondtál tegnap? Goma? vagy Gome?!
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #12710 üzenetére
nem nagyon szoktunk..a NYEV-el régen toltuk meg mostanság toltunk néhányat a PITel...amugy majd megláthatod mit tudnak mert Hunor,Ovecs,Booz elég gyakran beugrik..Pyros meg Sipi is sokszor megfordul nálunk szoval ha máshogy nem is így megláthatod
-
horyk
senior tag
válasz
SystemRoot #12710 üzenetére
Mit tudunk
Hát ne tudd meg !
-
Boci_83
őstag
válasz
SystemRoot #12696 üzenetére
A végére nekem sem ment.
-
kavicssli
addikt
válasz
SystemRoot #12689 üzenetére
Na azon már nyomtam jópár SD-t
szerintem rohadt jó map!
Hasselhoff meg a sör említésére már nem is mer írni semmit!
-
Sirandrish
legenda
válasz
SystemRoot #12673 üzenetére
Csipásunk mindig lenne csak olyan csipásunk nincs aki folyamatopsan egy szintet tudna hozni..néha énis ráveszem magam és néha hihetetlenül jol megy (még énis meglepődöm) de amugy semmi komoly...pl Striken szeretek csipázni de általában csak védőbe..Vacanton csak támadóba...Crahen szvsz nem kell csipa..Crosson támadüóba csipázok...Bogon meg ha kell ha nem nyomom
-
athomi
veterán
válasz
SystemRoot #12609 üzenetére
Estére már csak nem leszel másnapos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged