- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Quarryn ground warba a pályát át lehet lőni vele.
Jobb mint a Dragunov, tegnap vért vizeltem, mire meglett a 30 sniper kill a missionhöz...
Egyébként ezek miatt nem érdemes aggódni, ezek elég gyorsan javíthatóak egy-két balance patch-csel. De az is igaz, hogy nem lehet minden fegyver tökéletes egyforma, mindig lesz egy-két jó, ami meta és többen használják.
Engem egyébként az keserít el, hogy mennyire szarok a pályák. Már bocsánat... A hackney yard oké szerintem, meg a fent emlegetett ground war map, ezeket tudom élvezni, a többin folyamatosan az kattog a fejemben, hogy komolyan nem playtestelték ezeket a pályákat?
Most egyelőre váltva játszogatom a BF4-gyel (az egyszerűen nagyobb "fun" egyelőre...), de ha bedobnak pár régi pályát szerintem jelentősen nőni fog az élvezeti értéke
-
KaitouP
nagyúr
Igen ám, csak tudod amikor 1 élvezi a másik 20 meg nem, akkor az baromira nem tud szórakoztató lenni egy olyan dolog esetén, aminek szórakoztatóak kell lennie.
Másrészt, azért nagy skill nem szükséges elsütni egy fegyvert egyszer olyasvalakire, aki normál esetben lőtávolban sincs egy shotgun esetében.
-
KaitouP
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged