- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Nem szándékom ócsárolni a játékot, korrekt módon össze van rakva, a multi is nagyon ígéretes. De óva intenék mindenkit, aki komoly, versenyszerű MP céllal készül megvenni a játékot, mint én tettem. Jelenleg egy korai béta szintjén van az egész: a ladder nem működik, tele van dc abuserekkel, ledob; a kezelőfelület kiforratlan és információszegény (vö. DoW-DC-vel ami szintén GameSpy, vagy Battlenet-el). Hiába a futószalagon érkező patch-ek, ezek jelenleg alapvető stabilitási gondokat orvosolnak. Ezután el lehet kezdeni egy igényes és használható MP felület kialakítását. Ezek pár hétig elhúzódnak - valójában ezen a ponton lenne ilendő megjelentetni a játékot -, majd megkezdődhet a balance, ami hónapokat jelent, ebben a fázisban van értelme bekapcsolódni, addig csak fejfájást okoz az egész. Én a magam részéről befejezem a SP-t, aztán egy jó hónapra félreteszem a játékot, a fórumokra az orromat se dugom be (jelenleg tizenéves önjelölt profik dominálják, ahogy a laddert is - tipikus trolltanya).
-
Apophis
őstag
A titok nyitja pedig, hogy ez a rohadt game szinkronizálja az FPS-eket, mivel abból számolja a build time-okat is többek között. Leülnék az én gépemmel egy ultra beállítással, menne vagy 5 FPS-el, és bizony neked is levenné annyira, vagy lagolna, hiába van esetleg high-end cuccod. Eleve a GS miatt a multi most instabil, rengeteg playert ledob, és ha ladder game-ben a loss előtt 1 másodperccel kihúzod a vezetéket, nem számolja lossnak (és az ellenfél sem kap wint...). Nincs még értelme komolyan multizni.
Zee21: na igen, de a BFME szériát (de minden mást is) eladja a név, és az EA nagyon jól tudja, hogy ha rá se bagózik is menni fog, így a játékaik java bugos unsupported fércmunka. A CnC viszont WCG szám már idén is, addigra helyre kell pofozniuk.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
én normálon álltam neki, gondolom lesz ez még nehezebb is, így bemelegítő az első pár pálya... ennek ellenére mindig silver minősítést kapok...
ezeket újra lehet kezdeni míg gold-ot nem kap az ember? /nem próbáltam még/
más:
kane edition ez mit jelent pontosan? lesz más edition is? magyarosítást rá lehet húzni majd erre az angol verzióra? vagy a magyarban a moviek is magyarul lesznek?
még sajnos keves időm volt foglalkozni a gameval, de bepótolom... -
Finwe
őstag
Hehe
én tegnap majdnem 400 egységet gyártottam, ebből 190+ Avatar-volt. Mikor azok megmozdultak (volna) bizony a gép nem mozdult
Persze értelmetlen volt ennyit gyártani mert csak két erőműve volt már de kiváncsi voltam, h 300K-t mennyi idő alatt viszek le nullára. (a végén az összbevétel 1,5 milla volt)
Egyébként szerintem a 10 mammut tank erősebb, upgrade után!
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FOTÓS beárazás
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest