Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borkát 3 előtt keltettük, és utána rögtön mentünk is ki, és pancsoltunk egy jót. Réka is annyira élvezte. Egyedül úszkált az úszógumijában, ügyesen hajtotta magát.
    Aztán el is aludt, mi meg Borkával künyvet nézegettünk, és beszélgettünk.

5 után átmentünk a szomszédba, mert szóltak, hogy sok a cseresznye, és szedjünk. Tényleg sok volt. Pillanatok alatt szedtem egy füleskosárral. A szomszédék meg ott sipítoztak a fa alatt, hogy le ne essek. Már miért esnék le? Előbb tudtam függőlegesen mászni, mint vízszintesen. :D

Egy óra múlva otthon is voltunk. Vacsiztunk, aztán még fociztunk kb fél órát. Jól el is fáradtunk, de kellett ez a kis mozgás.
    Majd be, fürdés és alvás. Rékának nehezebben, Borcsinak könnyebben. És végre nem fáj a füle ma, és nem is volt hőemelkedése.

Anyósom pedig unatkozik. Nagyon. Ha kijön az udvarra, akkor ránktapad, és ott áll és billegeti magát. Szomorúnak tartom, hogy egy 48 éves nő nem tudja elfoglalni magát. Ténfereg, beleszól beszélgetésekbe, ha csinál vmit, akkor minél lassabban és körülményesebben teszi...Kissé bosszantó. Meg is lepődtem, hogy ma főzőtt. De nem nekünk, hanem dédinek, akiről azt sem tudja pontosan mikor is jön meg, mert most elutazott. Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 2,5 órát volt át. Kérdem mit főztél? Mondja franciasalátát. (Mondom magamban: 2,5 óra hosszat??? :Y ) Mondom neki, azt hittem mást is készítettél. Mire ő: Nem.

Aktív témák