Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel mindenki aludt. Én meg volt, hogy csak néztem őket, mert felébredtem, és nem tudtam aludni. Pocsék egy éjszakám volt.

Réka 5-kor szopizott, majd aludt tovább. Borka pedig 6 után jött át, de visszaaludni már nem tudott. 7 körül fel is keltünk, mert az izzadságban dagonyáztunk. Jól is esett a hűsítő fürdés.

Borcsi reggeli után kiment az udvarra. Anyával beszélgettek, és mivel anya vasárnaponként templomba jár, megkérdezte elmehet-e vele. Megmondom őszintén nem szeretem ezt a templombajárósdit. Fogalmam sincs, hogy a gyerek mit ért belőle, mert amikor a vallás kerül szóba, mindig elsiratja Jézust, és az egész családot. De igent mondtam, menjen. Meg kell tapasztalnia. Meg hát inkább evangélikus és református templomba menjen, mint katolikusba. (Elnézést ezért.)

Kicsit vasaltam, amíg Réka hagyott, de rettenetesen nyafogós, és nyűgös az utóbbi napokban, így kb 10 perc után be is fejeztem. Aztán kivittem az udvarra, és elaltattam. Borka is megérkezett hamarosan, és a fa alatt játszottunk, majd elmentünk megetetni a kutyust.
    Utána elkészítettem az ebédet, és ettünk. Nem nagyon volt étvágyam.

Borka fél 2 körül aludt el, Rékus is hamarosan utána, de ő már 2 után kicsivel fel is ébredt.

Aktív témák