- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A butt slam szerintem is amolyan parasztvakítós feature, nem hiszem, hogy érdemben használnák majd a játékosok. A sokkal inkább nagyobb változás a jetpack-low gravity kombó, megtámogatva a felfelé is nyílt pályákkal = komoly vertikalitás.
A helyszínekkel én úgy vagyok, hogy nem is várom el, hogy olyan változatosak legyenek, minta Bl2-ben. A Bl1-ben ilyesmi gyakorlatilag nem is létezett, mégis el voltunk a játékkal azért, szóval akkor itt sem lenne szabad ennek akkora gondot jelentenie. Ha a külső-belső helyszíneket ügyesen váltogatják a pályákon, aztán valamennyire el lehet "maszkolni" az egyhangúságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest