-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A butt slam szerintem is amolyan parasztvakítós feature, nem hiszem, hogy érdemben használnák majd a játékosok. A sokkal inkább nagyobb változás a jetpack-low gravity kombó, megtámogatva a felfelé is nyílt pályákkal = komoly vertikalitás.
A helyszínekkel én úgy vagyok, hogy nem is várom el, hogy olyan változatosak legyenek, minta Bl2-ben. A Bl1-ben ilyesmi gyakorlatilag nem is létezett, mégis el voltunk a játékkal azért, szóval akkor itt sem lenne szabad ennek akkora gondot jelentenie. Ha a külső-belső helyszíneket ügyesen váltogatják a pályákon, aztán valamennyire el lehet "maszkolni" az egyhangúságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Disney+
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest