- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, megnéztem a topikos gameplay videókat.
Nekem ez a holdas téma kicsit uncsinak tűnik, ebből a témából nem lehet annyi változatos helyszínt kihozni, mint egy egész Pandorából. Talán majd a DLC-kben...
Egyébként ötletes, bár azért ezt a "butt slam" dolgot nagyon erőltetik, hogy mennyire awesome, nyilván azért, hogy tudjanak felmutatni valami újítást.
Az oxigéntől ne tartsatok, szerintem az is csak ilyen megfontolásból került bele, hogy legyen kicsit változatosabb a játékmenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Bundle topik
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Witcher topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest