- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Garmin topik
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vitaro
üzenetére
Sajnos nem jött össze sehogy sem, .exe-vel is indítottam, egy ideig szöszmötöl majd semmi. Egyszerűen tényleg mindent kipróbáltam már, kétszer újra letöltöttem, újratettem a teljes videokártya drivert, ellenőriztem minden .net keretrendszeres dolgot (de elvileg telepít mindent a Steam), de a jelenség ugyanaz.
1. Steamből futtatás --> felugró ablak (Launcher Menu) --> indítás --> szünet --> felugró ablak visszajön --> indítás --> semmi
2. .exe-vel futtatás --> szünet (megjelenik a Borderlands2.exe a folyamatok között) --> szünet --> semmi
Ha így indítom a mappában létrehoz egy fura fájt "Borderlands2.exe.6264.STEAMSTART"
Ha ismét így indítom el akkor létrehoz egy másikat, csak a benne lévő 4 jegyű szám más, de a mérete kilobytera ugyanakkoraTényleg nem tudom rájönni mi a probléma, még egy játékkal sem volt hasonló
Ha lesz egy kis időm belevetem magam a külföldi fórumokba, hátha ráakadok valami megoldásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Highguard
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lesz egy kis időm belevetem magam a külföldi fórumokba, hátha ráakadok valami megoldásra