Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz DummyBoy #13045 üzenetére

72-es szinten valóban eléggé leegyszerűsíti a játékot, viszont OP8-on vele sem éppen easy az élet. Raid boss-vadászathoz meg pláne nem árt, ha van egy gunzi a csapatban, különösen, ha egyfős a csapat :)

(#13047) Csokishurka: szerintem nem valami jók azok a skill buildek. A Down not out az egyik kulcs gunzerking skill, ami egyikben sem szerepel. Valamint az nagyon okosan hangzik, hogy két buildben is felpakolja az összes gunzerkinget hosszabbító / cooldownt csökkentő skillt, viszont ha elég aggresszív vagy, akkor a Get Some mellett semmi szükség nincs a többire (Last longer, I'm ready already, Yippee ki yay), vagyis 14 skillpontot kb. kidob az ablakon (ill. nem teljesen, ld. lejjebb).

Én kb. ezt a buildet szoktam használni. Ebben van Yippee ki yay, mert a Rampage fán túl sok az értelmetlen skill, és valahogy el kell jutni a Get some-ig. A Sexual Tyrannosaurus csak akkor kell, ha Chaotic Evil Monk class modot használsz, különben mehet az az egy pont a Divergent likenessre. Vagy esetleg kiveszed a buszt is, és akkor mehet még a Gun Lust fára, így.

Új hozzászólás Aktív témák