Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Psycho-hoz egy újabb kérdésem adódott. A jobb oldali skillfa teteján a bal szélső skill, ami ad x % esélyt, hogy magamat gyújtsam fel, na itt a kérdés, hogy milyen esetekben gyújtom fel magam? Minden esetben amikor BÁRMILYEN fegyverrel lövök, vagy csak tüzes fegyvereknél? Csak mert pár szinten keresztül úgy toltam, hogy ez a skill ki volt maxolva, de egyszer sem gyújtottam fel magam, és most visszagondolva, akkor shotgunnal nyomultam, meg explosive nagy gépfegyverrel. Nem volt nálam tüzes fegyver. Szóval ennek minden fegyver tipusnál kellene működni, vagy csak a tüzeseknél? Valakinek tapasztalat? Ja és még annyi, hogy ha felgyújtanak, vagy magam gyújtom fel, akkor az engem mennyire sebez/sebez egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs