- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Helmoras
üzenetére
Én meg csak vitába szálltam veled. Eléggé érdekes lenne a fórum, ha senki se szólhatna hozzá a másik véleményéhez.
Én csak azt akarom mondani, hogy ez csak egy ugyanolyan karakter-DLC, mint amilyen a Mechromancer is volt. A negyedik DLC szintén pálya-DLC lesz, sztorival. Bár az eddigiekben se nagyon volt köszönet...
Mindenesetre a SP2-re én nem fizetek elő, hacsak nem betlizik megint a Steam egy 10€-sat. Ezt viszont szinte biztos, hogy beszerzem, mert a karakterben több potenciált látok, mint egy 2 órás map-ben...
(#5062) Helmoras: Ebben van a pénz... Nincs mit tenni. Még mindig jobb, mint a mikrotranzakció, ahol minden aprócska szarért 100-200 Ft...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest