- Milyen okostelefont vegyek?
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes, megköszönném, ha ránéznétek ti is.
Ellenőriztettem Steam-mel a játékfájlokat, és érdekes módon, letöltötte újból a Borderlands2.exe-t. 12MB-ot töltött le, 33MB az exe. (A játékkal egyébként nem volt semmi problémám, hibátlanul futott.)
Az a kósza ötletem támadt, hogy leellenőriztetem vele újból. Nem kis meglepetésemre, újból letöltötte, mert nem egyezik a fájl.
Még háromszor ellenőriztettem le vele, de már biztonsági mentést csinálva az előző exe-kről. Van jelenleg három darab Borderlands2.exe-m, amik byte-ra pontosan megegyeznek méretben, ellenben mindhárom pontosan ugyanazokon a részeken különbözik. (Az összehasonlítást Total Commander - Összehasonlítás tartalomra menüpontjával csináltam.)
A játék mindhárom exe-vel hibátlanul működik.
Másnál is van ez?
Miért lehet ez, miért, és mi alapján változik egy exe? Ez nekem furcsa, sosem hallottam még ilyenről.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest