- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Tényleg,ha valakinek lenne "felesleges" lvl50 PT2-es karija,avagy ha úgy jobb,savefile,adhatna...
Tegnap morogtam ki magam,coopban végigtoltam most is a PT1-et,írja,hogy lehet kezdeni a PT2-t,küldik rendben,egyedül is mehettem volna,mert már nekem is fel volt véve,amivel kezdtünk brigádban...erre oszlik a brigád 2 óra gém után,lépnék single-be,hát PT2 sehol,missziók hiányoznak,csak annyi,ahol jártam,szint,minden más megvan.
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...