- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Tényleg,ha valakinek lenne "felesleges" lvl50 PT2-es karija,avagy ha úgy jobb,savefile,adhatna...
Tegnap morogtam ki magam,coopban végigtoltam most is a PT1-et,írja,hogy lehet kezdeni a PT2-t,küldik rendben,egyedül is mehettem volna,mert már nekem is fel volt véve,amivel kezdtünk brigádban...erre oszlik a brigád 2 óra gém után,lépnék single-be,hát PT2 sehol,missziók hiányoznak,csak annyi,ahol jártam,szint,minden más megvan.
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Makett, makettezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iphone 15 Pro 256gb, független újszerű
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...