- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
jambiyya
üzenetére
Igen, az egy jó smg, de nálam valamiért eltűnt UVHM alatt.
Bad/Good touch is elég jó, Sanctuaryben ha Moxxinak elég pénzt adsz, akkor tőle megkapod. Játék eleje óta egyik fix fegyverem.Sikerült találni egy tubby-t, egyből dobott egy legendary class modot, de pont a Hellborn ágra adta bónuszt,amit eddig nem használtam. Gondoltam semmi gond, ha már így jártam, megnéztem mit tud az az ág... Sokkal erősebb lett, aminek árt a tűz, annak esélye sincs. Good touch ellen esélyük sincs, mondjuk a lőszer hamar el tud fogyni. Már csak egy flame of the firehawk kéne egy erős slag gránát meg egy corrosive SMG és tényleg megállíthatatlan lenne.
Mondjuk eddig se volt olyan nehéz az UVHM (kivéve a repülő ellenfelek) de így kimondottan könnyű lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest