Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Én szerettem a boomsticket és a Sledge shotiját is, sokáig használtam mind a kettőt. Utóbbit ha már csak 1 nagydarab manus maradt, a boomsticket meg ha sok kisebb jött, akkor felugrottam és bumm nekik, aztán már csak 1-1 ütés volt hátra. A sledge shotit még aztért szerettem nagyon mert +150%ot ad a közelharci sebzéshez, legtöbbször csak ütöttem vele.
Az alien ágyúkat általában közelharcban használtam, de én az ellenre lőttem vele
Még azok ellen is nagyon jó akik nem mozognak, pl a telepítet állások, vagy 2 fal között fedezékbe bújt tagok ellen vagy akkor amikor sokan kicsi ront rád, hátraugrassz és le a földre tüzelsz vele. Én 2t használtam belőle, így a rate of fire is dupla volt 
Ez az SMG nagyon ütős! az ára is szép

Mára befejeztem a borderlandset, 13ig sikerült eljutnom, most megyek Sledge-hez
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Mesterséges intelligencia topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még azok ellen is nagyon jó akik nem mozognak, pl a telepítet állások, vagy 2 fal között fedezékbe bújt tagok ellen vagy akkor amikor sokan kicsi ront rád, hátraugrassz és le a földre tüzelsz vele. Én 2t használtam belőle, így a rate of fire is dupla volt