Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz PaJa1 #674 üzenetére

Azért a puszta sebzés (legalább is ha csak azt nézzük, hogy 1 lövedék mennyit sebez) édeskevés az üdvösséghez.
    Gondolom az eridian cannon-ról beszélsz. Olyanom van 2 is, a 2. legvacakabb alien fegyver a wave blaster után. Nekem az első végigjátszás során többször is sikerült majdnem kinyírnom magam vele mert a hatalmas lövedéke elakadt a tereptárgyban ami mögül lőni akartam. Továbbá rohadt lassú a lövedéke ezért ha egyszer az ellenfél mozgásba lendül jószerivel használhatatlan ráadásul szinte bármilyen más fegyverrel nagyobb sebzést oszthatsz ki azonos idő alatt.
    Sokan nem gondolkoznak, csak elkerekedik a szemük, hogy hű meg ha, hogy mekkorát sebez, lásd pl. Boomstick ami szerintem az egyik legvacakabb fegyver, 0 pontosság és az idő nagyobb részét tárazással töltöd ha azt használod köszönhetően a burst-nek, nem is beszélve arról, hogy point blank esetén se nagyon használható. Ugyan ilyen vacak a Sledge féle shotgun aminél szintén több időt töltesz tárazással mint lövöldözéssel.
    A DPS a lényeg (meg a pontosság), hiába van egy fegyvered ami látszólag nagyot üt (úgy sem tudsz critical-t ütni az idő teljes egészében), de gyakorlatilag 2 mp is eltelik 2 lövés között ami nem túl jó ha zsúfolt terepen használod mert az ellenfelek is elkezdenek lőni és akkor jó eséllyel ugrik a pontosság ha eltalálnak és értékes másodpercek veszhetnek kárba mert félremegy a lövés.

Új hozzászólás Aktív témák