Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mindig futott, de most leállítottam. Elment a kedvem. Pl. Cosmology-nál is több hibás csomag lett mint jó. Pedig a gép stabil, biztosan a számoló motorban, vagy a csomagokban volt a hiba, és nem az én gépemmel volt gond. Majd egyszer visszatérek (vagy nem). Egyelőre parkoló pályára tettem.
Igen ezt az SU-t nyomatják a BOINC oldalán, amiben csak témákat, és régiókat lehet előnyben részesíteni.
Gondolom világszinten az jött ki, hogy így több gépet tudnak "befűzni", mintha egyedileg kellene projektet választania egy kívülállónak. -
cigam
titán
Persze ezt értem, hogy elfogy a számolni való, de a Scienceunited pont úgy működik, hogy kiválasztok pár témát (fizika, biológia, ...) és az azokhoz kapcsolódó projektek közül küld számolni valót. Esetemben ez így néz ki a projektekben való részvétel:
Szóval biztos találna olyan projektet, amiben van számolni való.
Most hozzáadtam a matematikát is, erre jött új LODA csomag. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest