Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Mindig fut a BOINC géped, vagy csak időszakosan? Amúgy érdekes, hogy bár sok projekt van engedélyezve számodra, leginkább csak néhányból kapsz melót, pedig tapasztalatból tudom a többi is oszt rendszeresen számítási csomagokat.
Gyorsan utána is olvastam a Science Unitednek (SU). Ez egy hasonló fiók menedzser mint a BAM! vagy a Gridrepublic (utóbbit én is sokáig használtam, de most már úgy néz ki nem nagyon tartják karban, így egyesével csatoltam fel a projekteket), azonban van két nagy különbség a SU és a többi közt:
* Sima projektek közti arányok helyett van valami saját algoritmusuk ami alapján döntenek hogy te mit futtass. Ebbe beleszámolják a kulcsszavas (tags) preferenciáidat , de neked ennél több beleszólási lehetőséged nincs.
* Nem a te nevedben hoznak létre fiókokat a projektekben hanem valami véletlenszerű felhasználó/jelszó kombót használnak így nem tudsz magad bejelentkezni később sem az egyes projektekbe és nem is tudod őket csatolni egyenként a BOINC klienshez, ha akarnád. Valószínűleg így a statiszkiai oldalakon sem tudod megnézni, hogy másokhoz képest mennyit és hogyan teljesítesz.Ahogy értem annyira felhasználóbarát akar lenni a SU, hogy lényegében majdnem minden kontrollt elvettek tőled. Szóval nem sokat tudsz tenni amíg ezt használold a BAM! vagy egyedi regisztrációk helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Weblap készítés
- Játékfejlesztés
- Tárhely szolgáltató választás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest