Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mindig futott, de most leállítottam. Elment a kedvem. Pl. Cosmology-nál is több hibás csomag lett mint jó. Pedig a gép stabil, biztosan a számoló motorban, vagy a csomagokban volt a hiba, és nem az én gépemmel volt gond. Majd egyszer visszatérek (vagy nem). Egyelőre parkoló pályára tettem.
Igen ezt az SU-t nyomatják a BOINC oldalán, amiben csak témákat, és régiókat lehet előnyben részesíteni.
Gondolom világszinten az jött ki, hogy így több gépet tudnak "befűzni", mintha egyedileg kellene projektet választania egy kívülállónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest