Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Mindig fut a BOINC géped, vagy csak időszakosan? Amúgy érdekes, hogy bár sok projekt van engedélyezve számodra, leginkább csak néhányból kapsz melót, pedig tapasztalatból tudom a többi is oszt rendszeresen számítási csomagokat.
Gyorsan utána is olvastam a Science Unitednek (SU). Ez egy hasonló fiók menedzser mint a BAM! vagy a Gridrepublic (utóbbit én is sokáig használtam, de most már úgy néz ki nem nagyon tartják karban, így egyesével csatoltam fel a projekteket), azonban van két nagy különbség a SU és a többi közt:
* Sima projektek közti arányok helyett van valami saját algoritmusuk ami alapján döntenek hogy te mit futtass. Ebbe beleszámolják a kulcsszavas (tags) preferenciáidat , de neked ennél több beleszólási lehetőséged nincs.
* Nem a te nevedben hoznak létre fiókokat a projektekben hanem valami véletlenszerű felhasználó/jelszó kombót használnak így nem tudsz magad bejelentkezni később sem az egyes projektekbe és nem is tudod őket csatolni egyenként a BOINC klienshez, ha akarnád. Valószínűleg így a statiszkiai oldalakon sem tudod megnézni, hogy másokhoz képest mennyit és hogyan teljesítesz.Ahogy értem annyira felhasználóbarát akar lenni a SU, hogy lényegében majdnem minden kontrollt elvettek tőled. Szóval nem sokat tudsz tenni amíg ezt használold a BAM! vagy egyedi regisztrációk helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest