Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Bizonyos projekteknél időközönként előfordulhat, hogy nincs éppen számolni való. Sok projekt egyetemi keretek közt fut, így nem meglepő, hogy nyáron esetleg kevesebb az aktivitás.
Tipikusan minden projekt honlapján van egy projekt/szerver státusz oldal, ahol láthatod hogy éppen mennyi munka várakozik, van folyamatban, stb. Asteroids@ például most éppen üresnek tűnik.
Ezért is érdemes több projektnek adakozni a számítási kapacitást, mert olyan szerintem még nem fordult elő, hogy sehol sem volt számolni való. Mondjuk nem tudom hogy a Science United mi alapján választ, én közvetlenül állítottam be a projekteket a sima BOINC kliensen keresztül és így mindig van munkája a gépeknek.
Hacsak nem valami őskövület gépen futtatsz, akkor nem kell gondnak lennie. Elég gyenge gépeken is elfutnak a projektek, maximum tovább tart egy feladat elvégzése. Csak példaként: nekem az egyik gépem ami BOINC-ot számol az egy leselejtezett vékonykliens két magos Celeron N3010 procival, 8GB RAM-mal, meg valami használt SSD-vel. Nem egy mai darab (2016-os gép és már akkor sem volt izmos amikor kijött a gyárból), de 0-24 fut és szépen gyűjti a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Megette az internet felét az AI?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- World of Tanks - MMO
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi