Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz szab120 #14890 üzenetére

Most 110k a legolcsóbb helyen a Samsung, lazán megér annyit.

Go Play-nél biztosan vannak jobban/szebben szóló darabok, én csak a saját tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban, valószínűleg én is hallanám a különbséget egy komolyabb cucc javára. Onyx-nál is vannak magasak, persze, írtam is, hogy külön-külön hallgatva nem tűnne fel, hogy kicsit tompábban szól a közép-magas (én legalábbis így hallom), cserébe lekenyerez a mélyekkel (ami viszont meg néha nekem már sok - nem a minősége, inkább a mennyisége). Átjött fater, nézte, hogy mit hallgatok, milyen hangszóróim vannak, ő kb semennyire nem ért hozzá, szarul/kevésbé szarul/jól/nagyon jól szól osztályozás megy, és valamiért neki is a Samsung jött be a legjobban, "tisztábban szól".

Költözés után lesz egy csomó cuccom, amiket már nem fogok használni, vagy akár kirakni dísznek, ott is lesz fejvakarás, hogy mi marad, mi megy (pl Samsung innov8, Nokia E72, amik ma már inkább csak telefonok, mint okostelefonok, de egyszerűen jó néha kézbe venni, megnyomkodni, kicsúsztatni, sajnálom eladni, de már nem tervezem kiállítani polcra, fiókban meg csak elfelejtődnek). Nehezen válok meg dolgoktól, és utólag sokszor meg is bánom...

Új hozzászólás Aktív témák