Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #17428 üzenetére
Emlékeim szerint (tévedés jogát fenntartva) az alja valahol 65 Eur (nem dollár!) körül lehet. Szóval a 75$ (hol ennyi?) nem rossz. A gond inkább az, hogy ez a Boom nem az a Boom, ami itt sokunknak van. Sikerült ezt is elcsesznie a Soundcore-nak.
Nem mondom azt, hogy nagyon más lett az "új", de nem olyan, mint a régi. Alan Ross csinált róla egy videót, onnan tudom én is ...#17423 carl18
A vicc az – gondolom olvastad – hogy itthon kapható. Nem is olyan vészes az ára. Én mégsem merem megrendelni. Megvárom az első teszteket (köztük Alan-ét is), valamint azt is megvárom, hogy Oluv mondjon végre valamit, mert finoman szólva nyitva hagyta a kérdést, hogy mi is kerül majd piacra (ill. lesz-e "custom" fw., ha a gyári nem olyan ...)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest