Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Emlékeim szerint (tévedés jogát fenntartva) az alja valahol 65 Eur (nem dollár!) körül lehet. Szóval a 75$ (hol ennyi?) nem rossz. A gond inkább az, hogy ez a Boom nem az a Boom, ami itt sokunknak van. Sikerült ezt is elcsesznie a Soundcore-nak.
Nem mondom azt, hogy nagyon más lett az "új", de nem olyan, mint a régi. Alan Ross csinált róla egy videót, onnan tudom én is ...#17423 carl18
A vicc az – gondolom olvastad – hogy itthon kapható. Nem is olyan vészes az ára. Én mégsem merem megrendelni. Megvárom az első teszteket (köztük Alan-ét is), valamint azt is megvárom, hogy Oluv mondjon végre valamit, mert finoman szólva nyitva hagyta a kérdést, hogy mi is kerül majd piacra (ill. lesz-e "custom" fw., ha a gyári nem olyan ...)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Jogász topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest