- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Harman Kardon Go Play (mini) szerintem simán adná a leírásod alapján
Csilingel, mélye is van, egyszerű a csatlakoztatás, és simán a szoba dísze lehet (mondjuk ez több Harman cuccra is igaz)
És beépített mikrofonnal is rendelkezik. Évek óta használom, azóta már több ismerősöm is vett, mindenkinél bevált.
Marshall cuccokra is vetnék egy pillantást, nekem azok is beönnek.
-
mcs
veterán
A Charge 4et pont néhány napja hallgattam, és igazság szerint túl nagy a hype körülötte. A basszus mélysége nem éri el a Sony XB33asét, a magasa finoman szólva is karcos, a közepe hiányosabb, a monóságát pedig inkább nem kommentálnám. A Sony véleményem szerint most rakta le a valaha legjobb hangzású, kisebbik XB hangszórókat a 33al és 43al. A 33asom annyira jó összeszerelésű lett, hogy zörejeknek és torzulásoknak enyhe nyomát sem érzem nagyobb hangerőn, a DSP pedig annyira precízen szabályoz vissza, hogy a basszus kellemes, puha lüktetése nem vész el.
A 31 és 32höz képest egyértelműen megéri azt a kis felárat. -
-
carl18
addikt
Az LG PK3 még a JBL Charge 2-től is gyengébb jóval, főleg mély hangok terén.
A Dockin D fine más kategória, inkább a Xtreme/Xtreme 2 ligájában játszik.
Ahogy eddig láttam, teszteket és oluv oldala alapján is nem valami jók az LG hangszórói. Talán akcióa spanyol raktárból van Doss SOUND XL 15E forintért, csak kérdés mikor akciózzák le megint.
Nekem Most Charge 2+ van, de hát még gondolkozok beruházzak-e egy D-Fine-ba majd akció esetén -
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest