- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Harman Kardon Go Play (mini) szerintem simán adná a leírásod alapján
Csilingel, mélye is van, egyszerű a csatlakoztatás, és simán a szoba dísze lehet (mondjuk ez több Harman cuccra is igaz)
És beépített mikrofonnal is rendelkezik. Évek óta használom, azóta már több ismerősöm is vett, mindenkinél bevált.
Marshall cuccokra is vetnék egy pillantást, nekem azok is beönnek.
-
mcs
veterán
A Charge 4et pont néhány napja hallgattam, és igazság szerint túl nagy a hype körülötte. A basszus mélysége nem éri el a Sony XB33asét, a magasa finoman szólva is karcos, a közepe hiányosabb, a monóságát pedig inkább nem kommentálnám. A Sony véleményem szerint most rakta le a valaha legjobb hangzású, kisebbik XB hangszórókat a 33al és 43al. A 33asom annyira jó összeszerelésű lett, hogy zörejeknek és torzulásoknak enyhe nyomát sem érzem nagyobb hangerőn, a DSP pedig annyira precízen szabályoz vissza, hogy a basszus kellemes, puha lüktetése nem vész el.
A 31 és 32höz képest egyértelműen megéri azt a kis felárat. -
-
carl18
addikt
Az LG PK3 még a JBL Charge 2-től is gyengébb jóval, főleg mély hangok terén.
A Dockin D fine más kategória, inkább a Xtreme/Xtreme 2 ligájában játszik.
Ahogy eddig láttam, teszteket és oluv oldala alapján is nem valami jók az LG hangszórói. Talán akcióa spanyol raktárból van Doss SOUND XL 15E forintért, csak kérdés mikor akciózzák le megint.
Nekem Most Charge 2+ van, de hát még gondolkozok beruházzak-e egy D-Fine-ba majd akció esetén -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest