- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem van Uboom X és valóban elég jól szól. A Konkurenciát ebbe az árba nem tudtam ki próbálni.
De azért ebbe az árba nem sok ellenfele van ami ilyen mély basszust tud. Most a Jbl Boombox és társai nem ez a ár szint.Persze attól függ kinek mire kell és mi a limit.
Harman Kardon Go play 3 az egyik legjobb sokak szerint. A gondja drága Kültéren sebezhető és nem outdoor cucc. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... szerintem a kommenteknek legalább egy része gyanúsan Oluvtól származik ... "
Az asszonykája csatornájáról beszélsz? Én nem hiszem. Szerintem mostanra már beindult a "biznisz". Legalábbis híre van a hangszórónak (tőlük függetlenül is).
Uboom X reklám? Lehet. Ez azért elég szubjektív. Ha egyszer tényleg jobb kb. bárminél, amit mellé tesznek, akkor mit lehet tenni?
Ami a gusztustalan reklám elméletnek ellentmond, hogy pl. a Lava-t is elég tisztességesen (töltöttek időt azzal, hogy egy jó custom eq.-t összehozzanak) tesztelték.
A stílus az egy más tészta, de attól én – ahogy azt már talán korábban is írtam – teljesen el tudok vonatkoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged