Hirdetés
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
SSlyTR
üzenetére
Ha visszakeresel találsz róla infót
gtx560unlock kolléga példájára készítettem el én is ezt az update-t. Amúgy ő tett fel ide videót is a hangjáról kültéren, de beltérben sokkal durvábban szól!Nyilván ezt csak hobbi szinten tudom ajánlani, mivel értelemszerűen bukod a garit. Én ezt kíváncsiságból készítettem, az ár nem érdekelt, bár ha jobban belegondolsz bontóban 5/6 e ért hozzádvágnak 2db hangváltós magasat, olyan 25/26 e ből kijön a motyó

Ezekkel a 4 ohm-os magasakkal már kicsi hangerőn is nagyon szépen szól, (a gyári 8 ohm-os
) nem beszélve mennyivel jobban kiemeli a mélyet, szinte alig kell a 3rd party eq val hangolni
Megmondom őszintén teljesen elégedett vagyok vele, ez jbl xtreme szint, töredék áron, ennyi...."nekem nagyon szimpi az a hangfal, nem tudom miert. Jo a forma, ..."
Nálam ugyanígy kezdődött, a mai napig (kb. 1.5 éve) marhára tetszik, ezt bárhová rakhatom a lakásban, nagyon jól mutat, letisztult, elegáns, nekem a külcsín nagyon fontos.
...és végre most már a hangja is passzol a külsejéhez![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Hővezető paszták
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
gtx560unlock kolléga példájára készítettem el én is ezt az update-t. Amúgy ő tett fel ide videót is a hangjáról kültéren, de beltérben sokkal durvábban szól!
) nem beszélve mennyivel jobban kiemeli a mélyet, szinte alig kell a 3rd party eq val hangolni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)