Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR
üzenetére
" ... tuti lenne több wkingem is."
Pedig a többi szvsz. nem különösebben jó, max. hangos. Ez viszont már akkora nagy dög, hogy akár jó is lehet
... és persze jó is. Legalábbis így YT-n keresztül, ill. Alan véleménye alapján (a korábbiaktól - emlékeim szerint - ő sem volt elalélva).#17867 carl18
Ne agyalj ennyit! A 0.39 már jó lesz. Persze lesz (ill. van custom is). Akinek kell a desktop mode, majd felteszi. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
Még mondjuk van idő, de nem biztos a héten megjön akkor a hangszóró. Talán a hónap végére ideér ez is.
A firmware dolgon gondolkodtam és a 0.39 se végleges.
Csak a másik baj az Earfun nem engedi Oluvnak a saját custom firmware-t közé rakja és hogy manuálisan lehesen telepíteni.
Csak az Uboom L-nél is jött a sok firmware ami mindig változott, és sokan írtam a sima 4.3 az igazi amit Oluv hangolt.
Igen, én is azt néztem a USA árak elég erősek, 64 dollárba a D8 ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő