- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krill77
őstag
válasz
RetepNyaraB #3357 üzenetére
Hi. Dockin D fine kell neked. Olcsó is, jó is. Bar kintről kell rendelni. Kb jbl xtreme szintjén van.
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
Ma most akkor a kz zs5 az kamu vagy nem kamu. Elég jókat irnak rola sokfele, de itt a forumon eléggé le lett oltva. Kamu a 2ba benne?
-
Krill77
őstag
válasz
choco01 #3082 üzenetére
A blitzwolf jobb ezektől. A go csak egy prüttyögő vacak. Arultak multkor egy bluedio bs3 mat 9 ert a jofogson. Azt alkudd le 8 ra es bar nem olyan basszusos mint egy komolyabb cucc de az mar vállalható. Akkuban, hangeroben. (ha mar pénzt adsz egy speakerért amit használni is akarsz akkor ne vegyél vackot) go=kuka..
-
Krill77
őstag
válasz
SupernovaHUN #3046 üzenetére
Nem vagy gerinctelen ha elállsz a vasarlastol amivel rosszul járnál. Ha 20 ért meg lehet venni, ne vedd meg dragabban. Hülye lennél.
-
Krill77
őstag
válasz
jaffa 2843 #3036 üzenetére
A charge hangosabb, jobb akkuval es basszusosabb is. Kültérre is jo. Monic beltérre.
-
Krill77
őstag
Linkelj mar egy ilyen bejáratást Bluetooth hangszórónal, plz. Meg egy olyat is ahol a jbl go hangján lesz változás.
Masik. A kérdés nem az, h meddig van töltve az akku. Hanem, h mennyire károsodott áram hiányában. (most nem guglizom ki a pontos technikai okot)
Egyébként 20 ert best buy, igy aki akart bl speakert az most vegyen. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #3016 üzenetére
Fejhallgatonal van. Bluetooth speakernél soha nem olvastam rola. Ő sem fog hallani semmi bejaratodast. Még ha van is technikailag, kar ezzel foglalkoznia.
Így értettem. -
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #3006 üzenetére
Na az szerencse.
-
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2969 üzenetére
Azt hiszed az egy kategóriával jobb élményt ad? Ugyan. A voomboxot mar elvihetted nyaralni. Inkabb kihagytad volna, csak, hogy most +4 ezerért vehess egy kb olyasmit.? Sztem úgy fogd fel, h mar van egy jó spekered amit jo aron vettel. (en inkabb fizetek egy hideg sörért +40 ftot mint, h varjak egy jobb arura de az talan meleg is. Az élményért fizetek.)
Ne szamolgass, csak zenélj! Mindig lesz jobb üzlet. -
Krill77
őstag
válasz
holozis_HUN #2956 üzenetére
Épp azon gondolkodtam, h el kéne adni. Nem is használom. Fulessel zenélek. Ez meg csak all itt. A hónapban ha 2x bekapcsoltam valami kis idore.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2948 üzenetére
Ar érték arány az jo. Ezektől ne várj olyan hangzást, h huha. Szokni kell, de aztan be fog jonni. Főleg elesben, ha majd hurcolászás közben az szól amit szeretnél hallani. Egy szobai rendszerhez ne hasonlitsd.
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2877 üzenetére
Ugy készülj, h az akku ideje egy vicc. Es leginkább otthonra valo, nem pedig hordozni mindenfelé.
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2869 üzenetére
DOSS Soundbox XL - sokkal jobban szol az onyxnál. Bar nem olyan hangos, de 5,5 ora az akku, maxon. (oke ez külföldi)
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2867 üzenetére
Öreg hiba. Ma már nem számít tul jo üzletnek. Halk is, drága is, van jobb is.
-
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2851 üzenetére
Tok nem ertem minek nfc ezekbe. 3 sec helyett 1 sec alatt csatizni? Nagy előny..
-
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2846 üzenetére
En nem látok 2es számot es a robbantott abra is 2 előre mutató hangszórót mutat.
Hm tényleg. Valami mast néztem akkor.
Na megvan, alul a descriptionban az első gen van. Ki tudja mit árulnak ezek..?
-
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2844 üzenetére
Ez elso generációs.
-
Krill77
őstag
válasz
szdani100 #2766 üzenetére
Ar ertek arányban sehol nincs a charge a sonyhoz. 50 ért mar d fine van. Oluv videoi meg hihetőbbek az ilyen speakerbe tolt kameráknál. Meg annyit, h a charge magas hianyos es kicsit fedett hangja van. A sonyn meg van xbass funkcio is, hangero jobb, akku jobb. Joval olcsóbb is. Ennyi.
-
Krill77
őstag
Ultra hordozhatóban z egyik legjobban szolo a xiaomi mi. A márka jo. Az akku idő kevesbe. A pulse x talan kulterre is jo lehet. De nem biztos h szebben/tisztabbn. Sőt. Ez ilyen kevesert eleg jot cucc.
(ha nem ide haza lax akkor miert fontos , h ide szallitanak-e? A nemet oldalukrol bizonyos összeg felett ingyenes.) -
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2756 üzenetére
Ezeket mar eddig is mondta. Ahogy azt is, h halk. Mindkettő. Technikailag meg vicc. (ossze vissza szol ahogy funkciót váltasz.)
Az eredeti 1 okbol szól jol. Van benne egy szoftveres 3d mod. Ha más gyártó is akarna, tehetne a saját cuccába. A kr meg egyenesen visszalepes, még csak nem is ajánlott.
Egyik sem kéne. -
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
válasz
7Heads Drago #2690 üzenetére
Abban a méretben nincs nala hangosabb. Ennyi infó tuti van.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2647 üzenetére
Jo ég, mennyi butasag.
Mar irtam neked, h az a "szerintem" rossz helyre ment. Erre ujra irom, h ha nem vagy negyedikes akkor meg van bocsátva. Pedig negyedikben illik érthetően fogalmazni.
Szintén negyedikes érv az, h "ha neked az van akkor aza jó". Hangkép? Szvsz a 17 ftos divoomnál kezdődik egyáltalán a minőség. Es még ez igy is olcsón meguszhato. De ha te nem is hallottad soha, h véleményezed..? Na mindegy, neked jo érv.
Fogadd el, h a vilag ok-okozati összefüggésekbol épül fel. Magyarán :
hülye kérdésre, hülye válasz.doddencs: ezért kar volt beböfógni. Azt ertsd meg, h ha nem lenne Oluv vagy a hozza hasonlo emberek akkor nagyon sokan egy sony srs x11 et vennének a divoom helyett. (de irhatnék mas Jó ar/értékü speakert) Itt ez a lényeg nem az, h ki irja be ide, mert látta.
matec7:
Szinte mindenütt a 2gen van bar az egyik helyen az 1 gent árulják. Azt már csak a koránál fogva sem érdemes megvenni. Csak a dobozon van, h 1 v 2.Egyébként nekem a divoom akkuja csalodas. Főleg ha all par napot akkor kell ujra tölteni. A hideg raz már a csipogasatol.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2642 üzenetére
Valóban amikor mar sokadszorra tapasztalok valakitől érthetetlen kikelentéseket pl saját meglátasok tenyént kozlese (természetesen hibásan) akkor már nehez megallni, h ne sugalljak erre valami célzást. Legalább az eshetoseget add meg, h kiirod, az a te véleményed. De amennyiben nem multal el 4. osztályos, akkor semmi gond. A masik dolog szvsz kis millio oldalon fent van a divoom 1/2 gen kozti különbség ANGOLUL! Sztem egy ovis is ki tudja guglizni.
-
Krill77
őstag
A jkr mar nem ugyanaz mint a sima sl.
Spanyoll: őszinte leszek. 10 e ftert nem kapsz hangosat, jo méllyel, es még doboz hangu se legyen. Lehet egy leadzem kellene neked. (jo akku, hangos, basszus, de nem aza hude tiszta) a jamnak vannak /voltak itthon is kapható, olcsóbb cuccai. Pl jam thrill. 10 alatt is meg lehetett kapni, boltbol. 10 ert a xiaomi mi t szoktuk ajanlanikb 2x jobb mint a Go. De az csak belterre. A go-t olyan 4 ért mar megeri a jokapasrol.
-
Krill77
őstag
Nincs olyan, h hálózati meh akku mód. Egyébként meg mindrol van teszt a YouTube on clavinetjunkie től. Össze is teszi oket. Kb egymas utan jönnek időrendi sorrendben. Az xb 30 eléggé elore szol. Tehat nem szór jol. De a max az kb mint a dfine csak az nem málik szet es basszus is marad szép testes. Az xb 40 meg még hangosabb.
( azt meg, h papíron mennyi a torzítás azt felejts el) -
Krill77
őstag
válasz
7Heads Drago #2587 üzenetére
Igen. Nem.
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2540 üzenetére
Oke. Csak akkor ird oda, h szted olyan. Mert felo, h valaki ténynek veszi.
A hangszóró meg pont jazz chill flamenco es ehhez hasonlo zenere a legideálisabb, mivel szvsz a dallamokat nagyon szepen kiadja. (50 % hangero alatt meg adok ra basszust telorol. - es még 1x sem haltam bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest