Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Krill77
üzenetére
Igen szerintem lehetséges összehasonlítás nélkül is tesztelni egy terméket és igen szerintem lehetséges kijelenteni, hogy ennek ellenére nem múlja felül más ennyi pénzért. Lehet ilyen jó mint ez, de jobb biztosan nem. Ugyanis nem azt írtam, hogy ez a legjobb. De...lehet Youtube tesztet hallgatni, lehet boltban más eszközöket hallgatni, lehet mások véleményét kikérni (párom) akik már munkájukból adódóan 30 féle Bt hangszórót hallottak de elmondásuk szerint ennél még a 20e+ sem jobb akkor igenis ki lehet jelenteni amit írtam. Mivel rengeteget hallgattam már én is de nem otthon nem ugyanabban a szobában és nem egyszerre ezzel így nincs (teszt)összehasonlítási alapom még is most is állítom, hogy "Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást"

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest