- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Gondoltam megosztom veletek is. Hosszas keresgélés után, tanácsokra és tesztekre hivatkozva az sls-1000s lett a választott ami a metamorfózis hatására JKR KR 1000-lett. Innen rendeltem 09.20.-án és tegnap meg is kaptam. Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást de én tökéletesen elégedett vagyok vele. A csomagolás minősége is megdöbbentett. Ilyen kategóriában ritka az ilyen minőségi csomagolás. Kibontás után kézbe véve egyből érezni az anyagminőséget. Tökéletesen összerakott eszköz aminek kellő súlya is van. Bekapcsolás után egyből egy "angol" hölgy gyönyörű kiejtéssel (nem kínai) jelzi, hogy kapcsolódásra kész majd azt is tudtunkra adja ha kapcsolódtunk. A hangja szerintem abszolút ár/érték bajnok. Nem gyenge és nem is erős a basszus de szépen visszaadja és nem torzít be teljes hangerőnél sem. A térhatás és a magas + közép hangok is egészen jók egy ekkora testhez képest. Párom hallott már a munkahelyén sok 30e+-os JBL-t de azt mondta ez minimum olyan jó mint azok. A rendelt termék biztos hogy "eredeti" SLS/JKR, bátran ajánlom mindenkinek. Utólag is köszönöm a tanácsotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest