Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Gondoltam megosztom veletek is. Hosszas keresgélés után, tanácsokra és tesztekre hivatkozva az sls-1000s lett a választott ami a metamorfózis hatására JKR KR 1000-lett. Innen rendeltem 09.20.-án és tegnap meg is kaptam. Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást de én tökéletesen elégedett vagyok vele. A csomagolás minősége is megdöbbentett. Ilyen kategóriában ritka az ilyen minőségi csomagolás. Kibontás után kézbe véve egyből érezni az anyagminőséget. Tökéletesen összerakott eszköz aminek kellő súlya is van. Bekapcsolás után egyből egy "angol" hölgy gyönyörű kiejtéssel (nem kínai) jelzi, hogy kapcsolódásra kész majd azt is tudtunkra adja ha kapcsolódtunk. A hangja szerintem abszolút ár/érték bajnok. Nem gyenge és nem is erős a basszus de szépen visszaadja és nem torzít be teljes hangerőnél sem. A térhatás és a magas + közép hangok is egészen jók egy ekkora testhez képest. Párom hallott már a munkahelyén sok 30e+-os JBL-t de azt mondta ez minimum olyan jó mint azok. A rendelt termék biztos hogy "eredeti" SLS/JKR, bátran ajánlom mindenkinek. Utólag is köszönöm a tanácsotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest