Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Siamiáu
üzenetére
Ja hogyha nem vagyok a termékkel elégedett visszaküldhetem ? Erre nem is gondoltam. Hát lehet az lesz rendelek egyet próbából és ha nem tetszik akkor visszaküldöm. Hát gyengébbre nem szeretnék váltani mint a SRS 300, papíron 20 watt akkumulátoros módba a leírás szerint 10% a torzítás. SRX XB30 elődje papíron 30 wattos volt. Amúgy arra lennék kíváncsi hogy például a SRS XB30-40 vagy a Docking D Fine hordozható módba hány wattos? Ugyan azt a hangerőt adja le hálozati módba mint akkumulátorosba?
Nekem a SRS 300 papíron 20 wattos de a sony szerint 8 wattot tud akkumulátoros módba. Hálozati módba tdja a 20 wattot. Annyira nem sok a különbség 35-40 % hangerőbe ennyit érzek, Na meg a torzítás is kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest