Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Siamiáu
üzenetére
Ja hogyha nem vagyok a termékkel elégedett visszaküldhetem ? Erre nem is gondoltam. Hát lehet az lesz rendelek egyet próbából és ha nem tetszik akkor visszaküldöm. Hát gyengébbre nem szeretnék váltani mint a SRS 300, papíron 20 watt akkumulátoros módba a leírás szerint 10% a torzítás. SRX XB30 elődje papíron 30 wattos volt. Amúgy arra lennék kíváncsi hogy például a SRS XB30-40 vagy a Docking D Fine hordozható módba hány wattos? Ugyan azt a hangerőt adja le hálozati módba mint akkumulátorosba?
Nekem a SRS 300 papíron 20 wattos de a sony szerint 8 wattot tud akkumulátoros módba. Hálozati módba tdja a 20 wattot. Annyira nem sok a különbség 35-40 % hangerőbe ennyit érzek, Na meg a torzítás is kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Programozás topic
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest