- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2647 üzenetére
Jo ég, mennyi butasag.
Mar irtam neked, h az a "szerintem" rossz helyre ment. Erre ujra irom, h ha nem vagy negyedikes akkor meg van bocsátva. Pedig negyedikben illik érthetően fogalmazni.
Szintén negyedikes érv az, h "ha neked az van akkor aza jó". Hangkép? Szvsz a 17 ftos divoomnál kezdődik egyáltalán a minőség. Es még ez igy is olcsón meguszhato. De ha te nem is hallottad soha, h véleményezed..? Na mindegy, neked jo érv.
Fogadd el, h a vilag ok-okozati összefüggésekbol épül fel. Magyarán :
hülye kérdésre, hülye válasz.doddencs: ezért kar volt beböfógni. Azt ertsd meg, h ha nem lenne Oluv vagy a hozza hasonlo emberek akkor nagyon sokan egy sony srs x11 et vennének a divoom helyett. (de irhatnék mas Jó ar/értékü speakert) Itt ez a lényeg nem az, h ki irja be ide, mert látta.
matec7:
Szinte mindenütt a 2gen van bar az egyik helyen az 1 gent árulják. Azt már csak a koránál fogva sem érdemes megvenni. Csak a dobozon van, h 1 v 2.Egyébként nekem a divoom akkuja csalodas. Főleg ha all par napot akkor kell ujra tölteni. A hideg raz már a csipogasatol.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest