- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #18220 üzenetére
... de Szlovákiába se küldenek, nem (legalábbis mintha ezt írtad volna)?
Szóval nem "en bloc" az EU-s szállításokkal van gond, hanem egyes országokkal. Magyarországot pl. simán tiltó listára vehették carl18 UPS-es ügye miatt.
Egyébként tipikusan ez is az a kategória, amin nem érdemes sokat "kattogni", hanem írni kell a support-nak, hogy mi van. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18208 üzenetére
"Akkor lehet elfogyott volna megint?"
Nem lehet, hanem ezek szerint biztos. Mondjuk - újfent - szomorodjon megy az Earfun-nál valaki, hogy nem képesek már a termék oldalán kiírni, hogy "hé paraszt, nincs, elfogyott".A magyar forgalmazónál is elkapkodták (ott ki is van írva).
Úgy látom most csak a PCX-ben van 1,5× áron (legalábbis ahhoz képest, amennyiért én vettem), és a pepita.hu-n ~1,7-es szorzójú áron."Mar amazon.de oldalon is árulják fekete péntek alatt."
Szerintem ott sincs. Én legalábbis marhára nem látom az "Add to Basket" vagy a "Buy Now" gombot.
Hmm...
€161.34 (~67e Ft ← szép) mégis van, ha az ember átkattint a "Non-Deal Price"
Ha ezt látom előre, akkor meg-"short-olom" ezt a hangszórót (veszek belőle egy raklappal.#18202 GhanBuri Ghan
"Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve ... "
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Pláne úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – egy laza hónappal előbb lehetett itt kapni, mint kb. az egész EU-ban
Egyszerűen az van, hogy túl olcsó lett és/vagy túl keveset szállítanak és/vagy logisztikai problémák ... az egész pedig megfűszerezve a UPS-el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18201 üzenetére
Nem tudom. Ezért írtam, hogy a legbiztosabb, ha az ember e-mail-en keresztül rákérdez a készletre, szállításra, ill. bármire, ami fontos lehet.
" ... szerintem erdemes varni egy kicsit es le lesz arazva valahol magyarban."
Így van, ez is opció.Én az earlybird árra (112$) és Oluv-ra tekintettel (aki nem kis melót tett a hangolásba, és akinek köszönhetően lett olyan ez a hangszóró, amilyen) rendeltem a gyártótól.
Aki követi a topic-ot, az tudja, hogy itthon 1 hónappal (!) hamarabb már meg lehetett rendelni (és kézhez is kapni!) a hangszórót. LOL ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18193 üzenetére
"Uboom X-et most 119€ ért látom nem usd eu-ban ... "
A "nagy trükk", hogy a global oldalról (jobb fenn, földgömb) kell rendelni." ... ahogy a kosárba rakom nem rendelhető."
Úgy tűnik a nemzetközi oldalról végignyomható a rendelés, de arra készülj fel, hogy (nagyon) lassan is jöhet a cucc. Itt többen rendeltünk earlybird-ben, és több, mint egy hónapot vártunk mire megjött (carl18 pedig még mindig nem kapta meg, de az már egy másik sztori...).
Ha karácsonyra szeretnéd, vagy nincs türelmed várni, akkor inkább rendeld meg itthonról.
Esetleg írj a service@myearfun.com-ra, és kérdezz rá, hogy ha ma rendelsz, akkor mire számíthatsz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18189 üzenetére
" ... a 100-120k kategóriában a GO+Play 3 a legjobb a piacon?"
Ott jó eséllyel az, más kérdés, hogy megér-e annyit.
Egyébként mikor azt olvastam, hogy "kompakt" hangszórót keresel, akkor én kisebbre (ilyen TRIBIT XSound Plus 2-re) asszociáltam. Na, mind1.Szóval ajánlom megtekintésre (és beleolvasásra: cikk + kommentek) ezt a videót.
Az UBoomX kintről 2 év garral (ha regisztrálsz a gyártó oldalán) az "UBOOMXXX" kóddal 119$. Alapból jó cucc, de szerintem ezzel az árral most egyszerűen verhetetlen.
Visszatérve a "kompaktságra". Azért azt kétszer gondold át, hogy mire, hogyan akarod használni, mert azért ez – véleményem szerint – azért már messze nem egy "kompakt" hangszóró. Nálam egy Soundcore Motion Boom-ot váltott.Hasonlóan jó vétel most a TRIBIT StormBox Blast. Méretben és tudásban is hasonló, mint az Earfun, csak drágább (ha jól látom 140$, de még mindig nem annyi, mint a H/K).
A GO+Play 3-al nekem (szóval subj. vélemény) az is a bajom, hogy rettentő sérülékenynek érzem az alsó hangszóró miatt. Még lakáson belül sem mindegy, hogy hová rakod le.
De, ha nem is sérül, nagyon máshogy fog szólni egy polcon (ahol a hangok ki tudnak áramlani alóla), mint pl. egy ágyra letéve.
Ja, app. nincs hozzá. Egy hangzás van, amit ő beállít a környezete alapján. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18176 üzenetére
"Úgy hogy Uboom X nem jön ki nincs garancia mást is ide hozna az amazon cége."
Akkor most kész, ennyi volt? "Nyert" a UPS? ... és akkor most már soha, semmit nem fogsz merni rendelni, mert mi lesz, ha? Reklamációt se nyújtottál be hivatalosan?"Ahhoz kéne 2 65mm vagy 70mm Woofer ... hol találok jó áron?"
Google, vagy még inkább Ali "speaker 70mm" → link1, link2 (bár ezt "full range"-nek írják). Egyébként jó lenne tudni, hogy most mi van benne ... -
<Adamsky>
nagyúr
Most rákerestem, de úgy látom, hogy csak 5-ös van ...
Mindegy, a lényeg, hogy szerintem ahogy egyik akkumulátoros eszköz, úgy a JBL hangszórói se szeretik, ha töltőn lógnak 0-24.
Ha mindenáron bt. hangszóró kell (és nem felel meg egy jobbfajta 2.0-s szett), akkor használd úgy, hogy 2-3 havonta azért egyszer legyen lemerítve, majd feltöltve a hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18162 üzenetére
Bocs, de szerintem te mazochista vagy.
Te is tudod, Peaceliker is megírta (pedig ő a "sima" Bang-ra gondolt, ami elvileg a nagytesó ), hogy nem lesz jó. Erre csak erőlteted." ... a Tozo Pa1 helyére akarok valamit."
Mi lett a Tozo-vel? Egyébként a Tozo-t – még ha jó is lenne – hogyan tudná a Bang SE helyettesíteni? Utóbbi nagyon nem hátizsákos hangszóró.
Akkor már én inkább egy Tribit Stormbow Flow-ra néznék rá. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18160 üzenetére
" ... 30 dollár, annyiba nem nagy kockázat!"
Te tudod. Nekem a nyűg, hogy kerülgetni kell utána (mert tuti nem tetszene), vacakolni az eladással ...
Akkor már rendelhettél volna inkább egy UBoom L-et (igaz az ~50$), hátha az hamarabb ideér.
... és azt utána - ha mégse kell - eladni is könnyebb.
UPS-el kapcs. írtam pü.-t. -
<Adamsky>
nagyúr
UBoom X első benyomások / tapasztalatok:
Perpill. az Indoor+ és a Desktop (Studio) preset-ekkel használom a legtöbbet. Így szép kiegyenlített hangzása van. Semmi sem sok, de kellően mélyre is lemegy.
Basshead-eknek ill. kültérre ott van a két Outdoor mód, és a Boom xxX (nekem ez utóbbi egy rövid teszt alapján annyira nem tetszik). A Ground 0 érdekes (lehet még).
Ja, és akkor ott van a cust. eq. amivel egyelőre nem bíbelődtem.Egyébként eddig tetszik a cucc. Az app nem egy nagy durranás, de gyorsan indul, és azonnal látja a hangszórót. A ki-be kapcsolási hangok hangereje állítható (ezáltal kikapcsolható). Ez nagy plusz. Alapzaja (szinte) semmi. Ki-be kapcsolásnál nincs semmilyen "pukk" (mint pl. a Soundcore Boom-nál).
Negatívum, hogy a gombok fekete alapon feketék. Nem értem miért nem kaphattak világítást, vagy fújták volna le őket fehérre. Cserébe viszont könnyen kitapinthatóak.
Ja, a kikapcs és bekapcs is egyetlen gombnyomás. Mondhatnák erre sokan, hogy "és"? Csakhogy ez pl. a Soundcore Motion+ -nál mindkét esetben pár másodperc nyomva tartást igényel pluszba, míg a Boom esetén erre csak kikapcsolásnál van szükség (fura).Ja, majd elfelejtettem. Nagyon jó a több lépcsős hangerőállítás (ez csak az Oluv féle preset-ek esetén van), ill. egészen alacsony hangerőn is képes szépen - mondhatni telten - szólni. Nem csak, hogy az ára jó, de ezért gyakorlatilag az ember két hangszórót kap.
#18152 carl18
Ennyire égeti a pénz a kezed? Hagy a csudába a Tronsmart-ot! Nem egy hangszóród volt már tőlük, és egyikkel se voltál elégedett. Inkább hívd fel holnap a UPS-t újra, és kérdezz rá, hogy most arra várnak-e, hogy közelebb költözz Vecséshez, vagy mi a pék ... van?#18156 cidalain
"Miért menne vissza a feladónak?" – tényleg ezt képesek kiírni. Én ugyanezt megkaptam, miután előző nap leegyeztettem velük még azt is, hogy mit ettem reggelire.
A csaj a telefonban elintézte annyival, hogy még nem ment át a rendszeren az előző napi egyeztetés (gondolom akkor tudták meg a tel. számom és az e-mail-em), és azért látom azt, amit. Magyarán, hogy visszaküldik, ha nem jelentkezem.
Náluk ez a normál ügymenet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #18154 üzenetére
-- sztornó / töröhető -
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18141 üzenetére
" ... nagyon sokaig 49990 forint volt az ara ... "
Jaja ... közben én is megnéztem az "arukereso"-n az árgrafikont. A 10 Ft híján 50e Ft szvsz. igen-igen jó ár. Én mondjuk Oluv miatt is (+ a gar. ami így 2 év) vettem kintről (és mert nem volt égető a dolog). Ha "holnapra" kellett volna, nyilván más a helyzet."Neked nem okozott gondot ... "
Azért "nem", mert meg sem próbáltak hívni (vagy épp e-mail-ben értesíteni), csak ~10 perccel a futár érkezése előtt (nice!). Itt írtam róla: #18100, #18119#18143 Totka1986
"Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év." – de mit látsz a számlán v. gar. papíron?
" ... yt videón túl vagyok ... " – az a baj, hogy Oluv ugye nincs a YT-n. Szóval vagy patreon vagy Rumble (ahová én feltöltöttem párat tőle)." ... de ez így élőben teljesen más." – ez nem vita kérdése. Nyilván az a tuti.
" ... egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül ... " – az komoly!
Gondolom, ha utolérted volna, akkor az égig rúgod. Nálam állítólag (épp nem voltam itthon) a futár normális volt, de ott a központban valami nagyon el lehet cseszve (vezetői szintén, hogy ezt hagyják). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
" ... hétvégén 49k ért rendeltem egyet ... " – hol volt így beakciózva? Garanciát mennyit kaptál rá?
"A videókból ez annyira nem jött át,pedig elvileg mindkettő 80w.. "
Attól függ melyikből. Sajnos sok a csapnivaló teszt a YT-n, és akik komolyabban vehetők, ők se bíbelődtek azzal, hogy bevárják (esetleg újra teszteljék) a 0.39-es fw.-t.
Nem mondom, hogy Alan szintje, de az elején mókásnak induló Audiophile housewife (alias "Oluv felesége", Csöcsi) felvételein egész jól hallható, hogy mit tud a cucc.#18137 carl18
Pü.-ben ugye írtam neked, hogy nekem tegnap jött meg. Tényleg besz@rás, hogy több mint egy hónapig (okt. 10 → nov. 25.) jött, és akkor is abban az 1 órában érkezett, mikor épp elmentem itthonról (még szerencse, hogy volt aki átvegye).
Ez a UPS tényleg egy nagyon rossz vicc. Én nem is nekik, hanem az Earfun-nak fogok írni, hogy - ha egy mód van rá - felejtsék el őket. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18120 üzenetére
Úgy látom ez egy régi sztori (1 éves?). Jó lenne tudni, hogy mi lett a vége (ezzel kapcs. nem találtam semmit).
Egyébként elég találó ez a komment
A Dávid szobrot sem kifaragva kapta Michelangelo...roller az, csak még benne van az anyagba..."A cím olyan távoli területre esik ... "
Nem akarod hétfőn felhívni őket, hogy segítsenek értelmezni a státuszt? Mire várnak?
a) közelebb költözz Vecséhez
b) más is rendeljen onnan, ahol laksz
c) elund az egészet, és visszaküldhessék, csak nekik ne legyen vele dolguk#18123 gimis
+1 a "Soundcore Motion+"-ra.
Esetleg UBoom L (ezzel nincs személyes tapasztalat, de jókat hallottam róla).#18125 Nessiel
Ebbe kukkants bele: Soundcore Motion 300 or Bose Flex or Tribit Stormbow Flow -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18114 üzenetére
Mondanám, hogy addig állj féllábon, de nem akarok neked rosszat.
Nálad mi az indok. Nálam az, hogy én kértem (érted, én)
2024/11/22 – 14:39 – A címzett kérésére a kézbesítés dátumát átütemeztük.
2024/11/21 – 13:01 – A címzett arra kért minket, hogy ütemezzük át a kézbesítést.
Felül azt írják: Becsült kézbesítési idő hétfő, november 25 a nap végéig.
Én sok mindent hajlamos vagyok elfogadni, megérteni (kevés az ember, hóesés, baleset, stb.), de a búbánatos francért nem képesek normálisan kommunikálni?#18118 hkari
Azt lenne jó tudni, hogy hol lehet panasszal élni irányukba. Jó lenne, ha a külföldi csomagküldők leszoknának róluk. A kínai miért tudja ezt (is) zökkenőmentesebben (nekem ez a tapasztalatom) megoldani? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18106 üzenetére
Bocsi, jogos! Tényleg "csak" 4 kg, bár az akkor is elég combos, ha "elmászik".
#18109 ← igényes setup (2 utas rendszer), de szerintem túl kicsi ahhoz, hogy ebből tisztességes mélyek kijöjjenek. Bár ennyi pénzért akár csodát is tehet(ne).
#18111 carl18
Szurkolok, hogy legalább neked megjöjjön ma, de én egy lyukas garast nem tennék rá. Nézd csak, nem te vagy az első, akit ezzel a dumával ráznak le.
Szóval szurkolj, hogy a környékeden minél több ember várakozzon UPS-es szállításra, különben az életben el nem jut hozzád (ha rajtuk múlik).#18110
" ... én lehet futár mellet ki bontom ... " – inkább a videózást ajánlom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Hagyd a swiship-et! Látsz UPS nyomkövetési számot? Ha, igen, arra kattints rá. Át kell, hogy kerülj a UPS oldalára. Onnantól kezdve azt figyeld. Utóbbit nem győzöm hangsúlyozni. Esetemben most már tuti visszafelé "utazna" a hangszóróm, ha nem figyelem. Ugyanis onnantól, hogy a swiship írt, megszakadt a kommunikáció. A UPS - magától - semmiről sem tájékoztat.
" ... maszik a hangszoro a nagyobb basszustol." – WTF?!
Egy 6 kg-os hangszóró "mászik"?#1810 SSlyTR
Az jó (hír). Helyzet? "Összebarátoztatok" már, vagy még mindig a Boom 2-t érzed jobbnak? Utóbbi esetben le tudnád írni, hogy miben? Több / másabb a mély, jobbak a magasak, jobb a térérzet, stb. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Acélfarkas #18101 üzenetére
Az, hogy
mindenkisokan 0.33-al kapják megdönteni látszik azt a teóriát, hogy ez egy "second batch". Olybá tűnik, ezek a hangszórók a tesztelőkhöz küldötteknél is, és az itthon kapható példányoknál is régebbiek.
Az, hogy "csontra merülve" kaptad, őszintén remélem, hogy csak hanyagság következménye, és nem pedig azé, hogy álltában is képes ~50%-ról 0-ra merülni pár hét (hónap?) alatt. Ne adj' Isten akksi hibás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18099 üzenetére
Nyugi (mondom, miközben kezd nekem is tele ...).
Nézem a tracking-et, és: "Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak."
Most hívom őket ...... megtörtént: Sokan panaszkodnak a UPS-re, és most már értem, hogy miért.
Tegnap még ugye az volt: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt."
Miután beszéltem velük a státusz változott. Sajnos nem mentettem le, de valami olyasmi volt, hogy átütemezve.
Erre ma azt látom, amit fentebb írtam.
Tök normális hangnemben felhívom őket, és jelzem, hogy nem értem a dolgot. Erre azt a választ kaptam, hogy még nem futott át a rendszeren a tegnapi adategyeztetés, ami 2-3 munkanapot (!) vehet igénybe. Én már ezt is le..., de azt nem, hogy a végén még visszaküldik. Na, akkor tuti elszakadna bennem valami.
Próbáltam finoman jelezni, hogy sz@r a rendszerük. Nem feltétlen (csak) azért mert lassú, hanem mert zavaró / félreérthető tájékoztatást ad.
Erre ilyen emelkedett hangon, hogy értsem meg, ő csak azt tudja mondani, hogy ...
OK-OK, de akkor nem lesz visszaküldve a csomag, ugye? Nem.
Hát, kíváncsi leszek. A lényeg, hogy nekem ma tuti nem fog megérkezni. Nem vágok eret, de azért ez felettébb dühítő. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Steevy84 #18095 üzenetére
"Ráadásul az újabb gyártású motion boom-ok ... "
Igazad van. Ha most választani kellene, akkor valószínű én is a Boom 2-t venném, bár utóbbiban éppen ez a "2.1"-es kialakítás nem tetszik. Én legalábbis nagyon hallom rajta, hogy középről szól. Az 1db "racetrack" driver elviszi a show-t...
Hangerő szempontjából nyilván nem kérdés ...
... viszon lorcsi azt írta, neki a minőség fontosabb. Egy Motion+ mellett / után lehet nem fogja letenni a haját egyiktől sem.#18093 SSlyTR
" ... mondjuk ilyen vezetőkkel minket is megitélnek ... "
Ebbe az irányba inkább ne menjünk el! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lorcsi #18089 üzenetére
" ... inksbb a minoseg, de vslshogy ugy erzem a motion plus-tol annyivsl nem lenne jobb ... "
Erre meg van az esély. Én is azzal – bármilyen furán is hangzik – fogom leginkább hasonlítgatni az UBoom X-et (és nem a "sima" Boom-al). A mélyekkel biztos nem lesz gond. Abban tuti lepipálja (ez azért nem akkora kunszt), de az átlagos "tisztaságra" (+alapzaj, számok között hallható-e valami, stb.) azért kíváncsi leszek.
Sajnos nagyon régóta nem szempont a minőség hajhászása. A lényeg, hogy legyen minél hangosabb. Ha közben a mélyek sem vesznek el, akkor az már fél siker. -
<Adamsky>
nagyúr
FYI! Aki mostanság várja a csomagját (UBoom X), az nézzen rá a nyomkövetési állapotra, mert én most ezt találtam ott: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt. Vecses, Hungary"
Gyors telefon ... az nem derült ki, hogy mi nem stimmelt, de most bediktáltam nekik még egyszer mindent. Azt mondta a nő, hogy ebből lehet már csak a holnapi nap lesz. Mondom üsse kavics!
Ja, e-mail nem jött a fentiekről, szóval tényleg nem árt résen lenni!#18083 Erik-22
Neked is akkor dobozban jött, mintha hűtőszekrényt vettél volna?#18084 lorcsi
Ajánlom nézz szét, hogy mit kaphatsz ~25e Ft-ért
A Boom 2 - ha jól látom - 90 Eur, szóval 1,5× szorzó. Ha szereted nagy hangerőn hajtani a hangszóróidat, akkor a Boom kevés lehet. A Boom 2 szerintem csak hangosabb + kapsz ledeket az oldalára. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18079 üzenetére
Na, az kemény! Nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen szinten megy a "feketézés". Így talán annyira nem meglepő, hogy sokan nem jutnak időben a megrendelt termékhez.
Esetleg megkérdezhetnéd, hogy mennyiért sikerült tovább adnia. Ha jól értem 4 árán annyit keresett, hogy a 5. neki nem kerül pénzbe. 112$ / 4 = 28$
Vagyis – feltételezve, hogy 112$ / db-ért jutott hozzá – ~140$ körül (+posta) kellett, hogy darabját adja. Ennyi hülye ténferegne az eBay-en? -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zirowe #18068 üzenetére
" ... 0.33-as fw volt rajta ... "
Na ez "vicces". Mikori lehet ez a gyártás, ha a tesztelők 0.38-al kapták?Én személy szerint sehol nem olvastam ennél régebbiről.
Mi a legfrissebb fw.? 0.41?
Illetve jól értem? A Soundcore Boom 2 jobb? Akkor nagy a baj.#18069 carl18
"Enyém jövőhéten jön... " - kaptál UPS tracking-et? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zirowe #18052 üzenetére
Mi a szösz az a swiship? Nem az amazon-tól jön?
Várj már! Te voltál az, akinek miután érdeklődött, hogy mi a ... van, visszaadták a pénzt. Majd miután írtál, hogy ez mégis, hogy, adták egy olyan kupont, amivel 118$-ért nemrég újra tudtad rendelni. Magyarán – akárhogy is nézzük – sokunk után. Erre most te kapod meg legelőször? LOL
Félre ne érts, nem sajnálom tőled, de ez egyre cifrább. -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hentes555 #18044 üzenetére
Szvsz. inkább MaxSound Plus vagy XSound Plus 2 (az előbbi utódja). A 360-as hangszórókat kerülném. Nézz bele Alan tesztjeibe is (rövidebb, hosszabb).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18022 üzenetére
"De akkor még is kinek kell írni?" – kelleni nem kell senkinek, de ha mégis írni akarsz, akkor esetleg a service@myearfun.com -on (de ne azzal az e-mail-el, amivel rendeltél) kérdezz rá, hogy ha most leadnád a rendelést, akkor megérkezik-e karácsonyra.
99%, hogy azt a választ (lövésük sincs) fogod kapni, mint én. A kör bezárult. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18017 üzenetére
Nem csak mi nem kapjuk meg (ill. megkapnánk akár már holnap, ha nem lennénk ilyen fillérb. mert nálunk kapni), hanem a németek / Európa egy jó része sem, mert nincs készleten. Se az amazon-on, se a gyártó (!) oldalán. Érted?!
#18018 carl18
"Majd oluv felesége minden videó alá oda írom nem jött meg ... "
Teljesen felesleges. Oluv-nak kellett volna már rég egy nyilvános csatornát nyitnia, ahol kommunikálni tud mindenkivel, nem csak az előfizetőivel (bár utóbbiakra se mindig reagál). De mint tudjuk, neki nem ez az erőssége. Csak ezek után se ő, se a gyártó ne csodálkozzon, ha egyébként tényleg ordas nagy bukó lesz a termék.
Az lesz vicces, ha mire feltöltik a készletet, a Soundcore is kijön valami – ezúttal tényleg – jó cuccal. Akkor ugyan lesz készlet, de rájuk fog rohadni az egész, mert kb. mindenki vissza fogja mondani a francba. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18015 üzenetére
Én ezen már tényleg csak röhögni tudok. Az angol amazon-on van, és itthon is – nem egy helyen (!) – kapható (mindkét helyen az akciós árhoz képest jóval drágábban).
Tényleg, csak nézek, és nem értem." ... de azt se írják le mennyi a késés. 2 hét? 2 hónap?"
Engem ami kissé szintén kezd zavarni, hogy Oluv se kommunikál semmit. Egy ici-picit lehetne aktívabb. Lehetséges, hogy – ő is – belesz*rik az egészbe, és csak a fejhallgatójával foglalkozik.
Ja, az egyik post-ja alatt írta valaki, hogy az Earfun közben kitolta a 0.41-es fw.-t ..." ... 50e plusz szállítás magyar oldalról ... "
Úgy látom, annyiért már nem kapod meg. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17999 üzenetére
Írtam nekik én is ...
Okulva a fórumtárssal történtekből, egy másik e-mail címről. A válasz:
"Unfortunately, there is no confirmed restock date at the moment. We sincerely apologize for any inconvenience this may cause.""Mit gondoltak lesz idén Uboom X szállítás?"
Szerintem, nem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #18007 üzenetére
" ... 3 sávos EQ van ... " – ettől féltem, ill. ez rémlett.
"A mélyet nagyjából alapon hagyom vagy néha -1-el jobb."
Ha jól sejtem, akkor nem annál a frekvenciánál van a gond, ahol "be tudsz avatkozni". Vagyis a -1-ből hiába lesz -3 (ne, tudom meddig lehet levinni), jobb nem lesz a szobában. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #18002 üzenetére
" ... minél többen mondják vissza a rendelést, mert rájöttek, hogy ez nagyon nem éri meg nekik."
Ezt a konteót már én is felvezettem korábban, de ennek némiképp ellentmond, hogy az amazon-ról se lehet direktbe – vagyis drágábban – rendelni.
Az viszont kétségtelen tény, hogyvalamitill. inkább mindent (is), valakik nagyon elb***tak.
"Áldom az eszem, hogy nem ugrottam bele." – mi történik, ha beleugrasz? Ha, nem jön semmi, akkor visszakapod a pénzt. Persze más kérdés, ha "tegnapra kell" egy hangszóró, akkor szívás.#18003 Janaboy
"Annyi, hogy annyira erősek a mélyek ... " – kikapcsolt mély kiemeléssel is sok? Valahogy sejtettem. Végül is ez outdoor / party hangszóró.
Egyébként, hogy van? Van a mély kiemelés + EQ (hány sávos)? És, ha mindkettőt kikapcsolod, ill. a "végeken" lehúzod, az se segít? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #17994 üzenetére
" ... teljes hangerőn sem fújja a levegőt a reflex nyílásból."
Nekem nem tűnik normálisnak. Ott már egészen kis hangerőn – ha vannak rendes mélyek a zenében – kellene, hogy legyen légmozgás. Hallani sem hallasz semmit a nyílás végénél? Közben találtam egy szemléletes ábrát. Tényleg bass-reflex-es ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zirowe #17970 üzenetére
" ... kupont nem tudnak adni ... " – LOL.
Bennem egyre inkább az a konteó kezd kialakulni, hogy ezzel a 112 $-os árral nagyon alá lőttek, amit most úgy próbálnak kompenzálni, hogy ezeket a megrendeléseket – lehetőség szerint minél tovább – megpróbálják visszatartani.
Ha pedig befut egy panasz, akkor visszakézből küldik a pénzt (hogy aztán 8$-al drágábban eladható legyen ugyanaz a termék).
Ezt a nincs készlet dolgot konkrétan írták? Tehát most már nem a csúnya amazon szórakozik velünk?update: most épp az amazon.de-n tényleg nem elérhető az UBoom X.
"Currently unavailable. We don't know when or if this item will be back in stock." -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17966 üzenetére
"Mivel nincs nyomkövetési szám ... "
Feltételezem te is ezt kaptad e-mail-ben:
"We have submitted the shipment application to the Amazon Warehouse helping us to ship the orders. Please don't worry, you will receive the email from Amazon Warehouse once there is the latest tracking information."
Magyarán azért nincs tracking – és lehet a myearfun oldalon nem is lesz – mert azt majd az amazon-tól kapjuk, ha egyszer feladják." ... így a fene tudja hol van."
Optimális esetben az amazon raktárban, kevésbé optimális esetben úton az amazon raktárba. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17950 üzenetére
Kicsit cinikusan mondhatnám azt is, hogy "jó reggelt!"
Bizony nem mindegy, hogy hová teszed a hangszórót. Elhelyezéstől függően adhat ki több – de nem feltétlen jobb – mélyet, de ezzel együtt természetesen a teljes hangkép is változik.
Nem véletlenül "bohóckodott" annyit Oluv pl. az UBoom X-el. Éppen az előbbi megfontolásból lett pl. a cust. fw.–ben a Studio hangzásból Desktop. Ugyanis már az sem mindegy, hogy egy hangszórót az asztal szélére, vagy közepére teszed-e le.
Az előbb említett hangszóró esetén ugye ott van a ground 0, ami pedig arra szolgál, hogy a földre téve legyen jó a hang.
Bizony, az eq-t vagy a hangzást, a hangszóró "pozíciójához" is gyakran hozzá kell állítani, ha azt halljuk, hogy az nem az igazi."Ugye a passziv membranokat tanacsos a falhoz tenni."
Ezt nem tudom hol olvastad. A bass reflex hangszórókat – amiknél hátul van a reflexcső –szokták a sarokba (de ott is meg szokták adni, hogy max. milyen közel) tenni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zirowe #17946 üzenetére
"Hogy ne hagyjam ennyibe?"
Igen, erre gondoltam. "Postafordultával" írni nekik, hogy szedjék már össze magukat, mert te sehol – egyetlen szóval – sem kértél visszatérítést.
Kérlek ne vedd kötekedésnek, de saját tapasztalat, hogy az ilyen support-okkal egyértelmű tőmondatokban kell, ill. szabad csak kommunikálni.
Magyarán a második e-mail-ben, amiben többek között ez volt: "Please confirm again if you are willing to wait."
... én csak annyit írtam volna vissza: "Yes. I will confirm. I'm waiting for my speaker."
Ha nem muszáj, kerülni kell velük minden "bonyolult" kommunikációt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17944 üzenetére
"Nem hinném, hogy 2500 forinton cseszekednek." – gondolod? Egyes cégek ennél kevesebb pénzért is "lehajolnak". Oluv-nak se engedték egyébként többet "beizzítani" az early bird-es kupont (csak ezt, amit írtál).
Hogy mi van mögötte? Jó eséllyel sose fogjuk megtudni. Ez innentől türelem játék ...#17938
Közvetlen Kínából, magyar címre tuti nem jönne ki ugyanennyiből. Ahogy írod, rájönne a szállítás (azért ez nem egy tws füles, ami kb. levélként feladható), majd az egészre egy 1,27-es szorzó. Most a pontos vámszabályok nincsenek meg, de szerintem lehet abba is belecsúszna. Pláne mert ott a "bruttó" összeget nézik, ha jól emlékszem.#17932 Zirowe
Én ezt tuti nem hagytam volna ennyiben. Persze nem vagyunk egyformák. Az a baj, hogy ezzel egy icipicit sem toltál ki az Earfun-nal, mert min. 6 $ / €-val drágábban eladják majd másnak. A Boom 2 nagyon nem ez a liga. Sem tudásban, sem méretben (ez mondjuk előny lehet ...). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Litván Zongora #17910 üzenetére
Ahogy előttem is írták, az app-ban nézz szét! Kell, hogy legyen egy ehhez hasonló oldal, ahol a párosított eszközöket tudod ideiglenesen "deaktiválni".
Persze ez se tuti megoldás, mert ha elfelejted visszakapcsolni, akkor szerintem legközelebb pl. a párod hiába próbálja majd használni, nem fogja tudni.
Éteri lenne, ha így a bt. talán 5.4-es verziója környékén be lehetne állítani azt, hogy legyen-e automatikus kapcsolódás vagy sem.
Droid-on a fejlesztői eszközök között találtam már ilyet (auto re-connect vagy mi volt), de nekem – adott készüléken – nem működött. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17898 üzenetére
" ... rendelhetőnek mutatja böngészőben ... "
Na, jó van ... ezt el sem hiszem.Ugye néztem neked az X20-at osztrák szállítási címmel, és ezért annál maradt az oldal. Amint most átállítottam magyarra, rögtön rendelhetővé vált. WTF?! Na, mind1. Újabb érdekesség. Így még nem jártam (úgy már igen, hogy valami raktáron volt, de magyar címre nem szállítottak).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17892 üzenetére
Úgy látom megvetted az utolsót (vagy az utolsók egyikét), mert most "currently unavailable".
Egyébként grat. szerintem jó döntés volt. ~100e Ft-ért igen jó vételnek tűnik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17880 üzenetére
Úgy értettem, hogy van JBL Partybox Encore Essential is (ha a 140e Ft sokallnád).
Súlyban úgy látom jelentős a difi (mármint az Encore és az X20 között): 5,6 kg vs. 9,8 kg.
A kifröccsenő piát — ahogy arra Sys85 is utalt – bírnia kell (belső képek alapján úgy látom, hogy a reflexcső felfelé kunkorodik, szóval még ott is van egy kis "puffer")
Én lehet egy Essential-re mennék rá (madaras tecsóban ~90e Ft). Hozzácsapsz egy mikit, és még mindig "bentebb vagy". Ha kevés, később veszel még egyet (tws), és akkor tuti te leszel a király#17885 F.B.I.
" ... kocsiba ki-be, egy kezem van hozzá ... "
Az Uboom X-nek spec. van vállpántja. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17876 üzenetére
JBL Partybox Encore Essential?
Elvileg ugyanaz, mint az "sima", csak nem vezetékmentes, hanem vezetékes "miki" kell hozzá. Utóbbit ugyan külön kell beszerezni, de lehet még így is jobban jössz ki.
... vagy mégse.
Ez az X20 vs. Partybox Encore egyébként jó kérdés ...
YT-n nem találtál eddig értékelhető összehasonlítást? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17873 üzenetére
"D10 kb egy szinten van UBoomX-szel."
Erre gondolsz? Itt te nem hallasz nagy különbséget?
Default EQ-val még csak-csak hallgatható a W-King, de "enhaced bass EQ" hozza azt a "jóféle" kopogós basszust, amitől én falnak tudnék szaladni. O.K. a videó második felében az UBoom X outdoor-al nekem már picit sok, de az ugye nem is egy szobába való preset.
Mindegy, én az UBoom X-be belelátom annak az ígéretét, hogy nem csak sok mélyet tud, de mélyre is tud menni. Képes pl. egy mély orgonahangot megszólaltatni.#17874
"Alannél van a végleges blast2, kitett egy unboxing videót."
Abba még csak épp belehallgattam (nem is fülessel, csak úgy hangszórón keresztül) és rendesen elszörnyülködtem.
Ezek után hajlanék én is az X20-ra ...#17872 Janaboy
Próbálj keríteni egy Ausztriába (vagy Németbe) kijáró / kinn dolgozó ismerőst, és rendeld meg oda. Most néztem, osztrák címmel 243,85 € a vége. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17866 üzenetére
" ... tuti lenne több wkingem is."
Pedig a többi szvsz. nem különösebben jó, max. hangos. Ez viszont már akkora nagy dög, hogy akár jó is lehet
... és persze jó is. Legalábbis így YT-n keresztül, ill. Alan véleménye alapján (a korábbiaktól - emlékeim szerint - ő sem volt elalélva).#17867 carl18
Ne agyalj ennyit! A 0.39 már jó lesz. Persze lesz (ill. van custom is). Akinek kell a desktop mode, majd felteszi. -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17846 üzenetére
" ... ne várjuk nagy lelkesedéssel ... " - ezt melyik videójában mondta? Tudnál egy link-et adni (esetleg "odatekerve")? Mivel pre prod. cucc van nála (azt mondjuk nem értem, hogy ennek mi értelme) nekem inkább az jött át, hogy nem akar róla semmit mondani. Azt viszont már többször mondta, hogy ez nem Blast 2, mert jóval nagyobb, és nehezebb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17844 üzenetére
" ... én úgy látom specs alapján hogy a Tribit többet tud."
Ha már így papíron összemérted – és jobbnak ígérkezik –, akkor pláne érdemes bevárni a Blast 2-t. Alan asztalán a legutóbbi videójában már ott volt egy "pre production" verzió.
Ár/teljesítményben biztos ütni fogja a hasonló kategóriájú JBL-eket.Ez a GGMM, hogy eltűnt ... kár! Anno sokat nézegettem az M3-ast. Piszok jókat olvastam róla.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
" ... a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás."
Látom Te elvégezted a "házi feladatot" (megpróbáltál utána nézni, mielőtt kérdezel)
A hozzászólásod elején nekem is ez a márka, ill. típus ugrott be. A helyedben én biztos megvárnám, mert elég komolynak (7 kg) ígérkezik.
Az Authentics 300-as nem party hangszóró. Nekem ami még beugrik – bár nem tudná sem árban, sem teljesítményben elhelyezni a Tribit-hez képest – a JBL Partybox Encore.
" ... honnan küldik (van-e plusz áfa stb)."
Én úgy tudom van EU-s warehouse-uk. Szerintem volt már itt a topic-ban olyan, aki onnan rendelt."Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom."
Erre (a célra) én egy WiiM Mini -t ajánlok ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17831 üzenetére
"Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb."
Igen, erről beszéltem. Random yt. reviewer kap egy készüléket (nem hiszem, hogy vissza kell küldeni), "teszteli", elmondja fűnek-fának, hogy ennél "becsszó" nincs jobb, majd felmarkolja a támogatói link-ről befolyó pénz mellett a yt-től jövő pénzt is. Csóri Oluv ehhez képest fizetett azért, hogy az Earfun-nek dolgozhasson."Csöcsi" mellett gyanítom apu elég rendesen utómunkázza a felvett anyagot, mert nem csak, normalizálva van, hanem "összemixelve" is.
Én ennek nem feltétlen örülök. Sajnos Alan tesztjeinél utó-feldolgozott a hang. Én leginkább Oluv tesztjeit szeret(t)em, mikor a szobában, vagy épp kültéren tesztelt, és nem volt összemixelés. Mondjuk 95%-ban tényleg azt hallottad, amit ő. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #17826 üzenetére
" ... Oluv egy művészlélelk nagy tudással és lelkesedéssel abban, amit csinál, bízom benne, hogy előbb-utóbb szakmailag és pénzügyileg is elismeté válik."
+1" ... de Oluv leírása szerint a kuponjain, ill. rajta keresztül történt vásárlások után kap részesedést (...) Ez egy teljesen normális, bevett, együttműködés lehet, kvázi egy tanácsadói sikerdíj, amit így mérnek."
Ezzel viszont nem értek egyet. Oluv itt nem egyszerűen csak promotálta a cuccot, esetleg megkapta egy hónappal korábban és a gyári EQ-val picit eljátszott (csinált egy preset-et oszt' csókolom).
Hanem megkapta a DSP-hez való teljes hozzáférést, és olyan hangolást csinált, amit jó eséllyel egyik másik gyártó sem végez el (ilyen szinten biztos nem).
És itt jön be a naivsága / rutintalansága. Ennek bizony úgy nem lett volna szabad belevágni, hogy nem minden (!) egyes eladott hangszóró után kap pénzt, csak a neve alatt futó kuponnal vásároltak után. Ez nagyon nagy hiba volt a részéről.
Amit írsz, hogy "bevett együttműködés" az a lóti-futi botfülű, bohóc YouTuber-ekre igaz. Megkapják a terméket, és csak azért mert annyit mondanak a videójukban, hogy "best speaker ever" (láttunk ilyet ugye...) kapják a saját támogatói link-jüket, amit ha valaki használ (azon keresztül vásárol), akkor cseng a kassza.
Sajnos szerintem Oluv-nak is most esett le a "papír-huszas", hogy kb. annyit keres (ha keres) ezzel a temérdek munkával, mint az előbb említett bohócok. EZ a baj!" ... az Earfun számára bizonytalan, hogy ez a hozzáadott érték az átlag vásárlóknál hogyan csapódik le ... "
Ez egy online értékesített cucc. Nem valószínű, hogy bármikor megjelenik egy áruház polcán. Innentől kezdve két dolog adhatja el. A "hozzáértők" (most szerényen nevezzük magunkat annak) jó véleménye és a marketing + Youtuber-ek.
A mi véleményünk még változhat, de a Youtuber-eké már nem nagyon fog. Kevesen vacakolnak azzal, hogy a kezdeti fw. után a sorozatban megjelenő firmware-eket is teszteljék. A 0.38 alapján pedig ez a hangszóró ... olyan nem rossz, nem rossz kategória.
DE, még így is Alan (aki szerintem most - a hülye stílusa ellenére - az egyetlen komolyan vehető figura) tesztje is úgy kezdődött, hogy a gyári preset-ek sz*rok.
Kíváncsi leszek, hogy akinek majd megjön, mit mond róla, de én látatlanban ki merem jelenteni, hogy Oluv beállításai nélkül ez a cucc egy lenne a sok tucc-tucc hangszóró közül. Másképp: igen komoly hozzáadott értéket képvisel a munkája.Szóval ezzel " ... Oluv ennek csak egy kis része ... " messzemenőkig nem értek egyet.
"Bennem a leírtak alapján semmi ellenézés nincs az Earfunnal kapcsolatban ... "
Ezt nem is értem. Nem olvastad, ami(ke)t írtam korábban? Az Earfun mindent elb*, amit csak lehetett. Szóval nem csak Oluv-al, de magával is jól kibabrált. Ezt már csak azzal lehetne fokozni, ha az első körös hangszórókkal hw.-s probléma is lenne (én egy picit tartok is tőle).#17828 carl18
Én a MaxSound Plus ill. most már XSound Plus 2 alá nem mennék. Nálam ott kezdődik az értelmezhető hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17815 üzenetére
... és @carl18
Nemrég olvastam én is ...
Rendesen dühít a dolog, és őszintén sajnálom. Ahogy már korábban (és többször kifejtettem) ezt az Earfun k*rta el. Nem kicsit, nagyon.
Én egyébként már ott felvontam a szemöldököm, mikor jött a hír, hogy külön link lesz Oluv-nak. Ilyen szerintem a világon nincs. Egy termék fejlesztésében részt vesz valaki, megjelenik a képe a gyártó oldalán, és nem minden eladott darab után kap jutalékot, hanem csak pár darab után (amit a saját "csatornáján" keresztül ad el).
Úgy vélem, hogy kicsit ő is balek volt, hogy ebbe belement. Az Earfun minden egyes eladott hangszóró esetén profitál az ő nevéből, míg ő ugye csak néhány darab után.
Gyakorlatilag Oluv-ot már az értékesítés elején egy szintre hozták a nímand YT reviewer-ekkel. Utóbbiakat szokták jutalmazni szponzori link-el.
... és akkor jött az össze-vissza (itthon 1 hónappal korábban) forgalmazás, a beta-s firmware, a nulla reklám ...
Én már lassan ott tartok a konteó-gyártásban, hogy ezt az Earfun direkt cseszte el, ugyanis ilyen szintű bénázást nem lehet épp ésszel felfogni.
Ja, és ott van ez a mizéria az amazon-os szállítással."Oluvnak azt kéne elsőnek ki termékeket "hangolni" azt eladni sikerrel."
Tudja ő ezt nagyon jól. Csak miután nincs média felülete (YT), ezért piszok nehéz. Azt mondjuk nem vágom, hogy más néven miért nem próbálkozik – ill. próbálkozott már jóval korábban – újra a YT-n? Ezek után nincs veszíteni valója. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17788 üzenetére
" ... valami merőben más ... " – ez eleve egy jó vitaalap, hogy mi a "merőben más".
Én egy jó ideje azért nem favorizálom a Soundcore hangszóróit, mert számomra túl "kopogós" a basszusuk. Erre mondja Alan a link-elt videóban, hogy nagyon erős "upper bass" kiemelést használ a B2P (is).
Mivel az Uboom X nem ilyen, ezért nekem (!) ez már merőben más. De más a térérzet, és kevésbé karcosak a közép, magas-közép hangok is.
Ami számomra nagyon fontos, hogy alacsony hangerőn is dinamikus maradjon a hangszóró. A B2P az eddig olvasottak / hallottak alapján nem képes erre."De a spektogramon mit kell lássunk pl?" – amit az előbb leírtam. Az irgalmatlan emelést 100 Hz-nél (ez igen messze van a "rendes" mélytől) utána pedig a meredek esést.
" .. 50% on. Maxon már nem is igazán. Bár ott nyilván egyik sem fog remekelni ... "
Nem igazán nézted végig a videót ...
Igen, a max. az mindenhol max. Nem igazán érdemes semmit sem "koppra" kihajtani." ... 3x akkora akku akármi."
Üzemidőben várhatóan szintén jobb lesz az B2P-nél, és gyorsabban lehet majd feltölteni is."Sima meggyőzhető vagyok ... " – ne viccelj! Neked "impulzus" kell.
Én meg "nézegetem", "forgatgatom", agyalok napokat, heteket ...
Nem vagyunk egyformák -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17786 üzenetére
"... impulzus vásárlás lett volna hogy beszélünk róla egy ideje. Így meg elment a kedvem."
Bár tudnálak követni!" ... nem látom hogy nagyon más lenne mint B2P ... "
Látni én se látom, de én bizony úgy hallom, hogy a 0.38-al is jobb, mint a B2P. Érdemes egy pillantást vetni ezekre a spectrogram-okra is ...
" ... indoor+ remains probably the most balanced EQ against the Blast and Boom 2 Plus ... " – forrás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17784 üzenetére
Néha (egyre gyakrabban) nem értem az embereket. Miért Oluv-nak ír?
Talán azt hiszi, hogy ő csomagolja az asszonnyal és a gyerekkel személyesen minden egyes példányt?
Írjon az Earfün-nek vagy az amazon-nak.Ez nekem sem kerek (itt a teljes beszélgetés). Oluv válasza sem. Olyan mintha egy teljes szállítmányt nem találnának. Később meg már azt írja, hogy a "prime day" miatt tojik az egészre az amazon.
Mindegy, én türelmesen várok. Érdemes idegeskedni? Nem. Gyorsabban ideér, ha mást idegesítek ezzel? Nem. Sajnos a mai világba van az így, hogy lassabban jönnek meg dolgok. Bárcsak örökre ez lenne a legnagyobb gondunk a világban ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17772 üzenetére
" ... a JVC XS-E843, ami talán nagyobb név ... "
Nagyobbnak, nagyobb, de hogy ennek mennyi köze a valaha szebb napokat látott japán márkához, az jó kérdés (utána kéne nézni, de félek, semmi)."Nem hinném, hogy van olyan matek, hogy ne érné meg az early bird kuponos (fel)árat az earfun."
Így van. És egyre több helyen látom / olvasom, hogy a 0.39-es "megtette a hatását". Én valószínű benevezek (előfizetek a patreon-on) majd Oluv cust. fw.-re is.#17773 Zirowe
Ezen én már meg sem lepődök. Ment a rinya, hogy kevés a megrendelés, aztán jön az újabb nyafogás, hogy már meg túl sok. Mindez úgy, hogy januárban (ha jól emlékszem) lett bejelentve a hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17767 üzenetére
" ... annyira “steril” a hangzása ... " – ezen nem biztos (ill. inkább, nem), hogy segít egy fülhallgató erősítő (feltételezem erre gondoltál). Ha a fejhallgató mellett döntesz, akkor azt jóval kisebb pénzből megúszhatod. Egész jó bt.-s fejhallgatók vannak fele / harmad áron.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17760 üzenetére
Ahogy az előbb írtam, ha nem lesz mozgatva (max. konnektortól konnektorig), akkor nem kell akksi. Úgy látom a Klipsch-ben nincs is (így szerintem az egy jó választásnak tűnik). Lehet egy kis szobába ez overkill, de nem is kell koppra tekerni mindig a hangerőt. Az egész hóka-móka helyett egy jó fej-, vagy fülhallgató? Pláne, ha gyerekszoba is ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #17752 üzenetére
Ha jó eséllyel el sem hagyja a lakást, akkor miért akksis hangszóróban gondolkozol? Lenne neki fix helye? Vm. bookshelf speaker?
Én ennyi pénzből vennék egy WiiM mini-t, és vm. jobbféle hangfalat (igazából a WiiM miatt elég lenne, ha csak optikai bemenet lenne rajta, de most ilyet nem találtam). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17737 üzenetére
"A vegen a Tribitnel kotne ki Oluv."
Erre kis esélyt látok. Gondolom olvastad a patreon oldalán, hogy egy saját márkás fejhallgatón agyal / dolgozik. Én inkább annak szurkolók, hogy az jöjjön be neki, és esetleg utána – némi képzavarral élve – valami nagyobb fába is bele tudja vágni a fejszéjét ..." ... helyre hozna a SB2-t valami faxa FW-el ... "
Soundcore Boom 2-t? Az a gond, hogy annál is, és a plusznál – állítólag – a passzív membránok határolják be a hangszórók képességeit. Persze az általános hangzáson még lehet, hogy lehetne csiszolni, de "mélyebbre" egyiket se nagyon lehet vinni." ... szerepel egy "-oluv" a link vegen. Erre varok."
Nekem megjött (mármint a kupon), és végül engedtem a kíváncsiságnak és én is rendeltem egyet. A 0.39-es ígéretesnek tűnik. "Csöcsi" (Oluvné) is tesztelte, ill. nemrég ezt olvastam Oluv oldalán:
LeJJ: Got mine this evening. Easy update to 0.39 firmware.
Tested it against my Tribit Stormbox Blast. The UBoom X is has a WAY smoother sound. The Tribit sounds artificial (voices and instruments sound “digital” versus “natural” if that makes sense) and the bass, while quite abundant, is bloated and sounds disconnected and not blended well with the music.
I really like all of the Oluv equalizers. The first 3 options (studio, indoor, indoor +) are perfect listening in a quiet environment…they sound awesome! Then of course the more boosted modes are well done and sound fun and dynamic. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17734 üzenetére
" ... az UboomL-hez is most nyaron jott ki az app support ... "
Igen, erről hallottam, követem én is az eseményeket."De ugyanezt latni a gyari UBoomX-nel kicsit fura."
Igen, erről beszéltem (korábban). Ez gyász! Na, mind1, talán később javul majd a helyzet. Az biztos, hogy a Soundcore szoftvere sokkal jobb."Nagy a kerdojel bennem, hogy hol siklott ki ... "
Ez nem fog kiderülni. Én csak azon izgulok, hogy ne rúgják össze a port (végérvényesen). Annak ugyanis mi felhasználók innánk meg a levét."Ha megkapom a kodot rendelek en is egyet ... "
Mikor jelentkeztél? Ha 8-án, akkor már meg kellett volna kapd (nézd meg a spam-ek között!) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gainwardgs #17722 üzenetére
Nézd csak! Én ezt nézném – és hallgatnám – meg figyelmesen, aztán döntenék. Kevés embernek van itt Marshall hangszórója, és ha van, akkor sincs konkrét tapasztalata mindkettővel.
#17721 carl18
" ... vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják?"
Bocs, de nem tudlak követni. Oluv szerintem ha minimális szinten nem folyik be neki egy kis "zsebpénz", akkor lehet örökre elengedi a márkát. Amin nem is csodálkoznék.
Egyébként se kell hangolgatni folyamatosan. Egyszer meg kell csinálni jól, aztán max. újabb fícsörökkel felruházni." ... a túltolt DSP miatt volt jó a hangja ... " – vesszek meg, de Oluv se kommunikál tisztán, egyértelműen. Vagy csak nekem nem tiszta ...
Itt ír a DSP-s problémáról, ill. arról, hogy a dynamic EQ-t le akarja tiltani az Earfün. De végül letiltotta, és csak a custom fw.-ben lesz? Nekem nem tiszta. Te érted?" ... csak 100 valós vevő." – amiből 2 innen van. Hát ez elég kaki.
"Az earfun itt rontja el ... "
Korábban már írtam, hogy az Earfun mit rontott el. Mindent!
Sokkal nagyobb csinnadrattát kellett volna csinálni. Nem kiadni egyes piacokon (ld. itthon) előbb, pláne félkész fw.-vel. Oluv-ot fel kellett volna engedniük a YT-s csatornájukra, és nem eldugni azt az egy szem videót, amiben szerepel (ő és a hangszóró)."Soundcore termékek is jobban rajtolnak ... "
Ők meg már túltolják a marketinget. Gyakorlatilag az adja el a hangszórót ...
Az fw.-vel ill. a hangzással ők is szoktak utólag babrálni. Jó példa erre a "tökéletes" X600, amit utólag össze-vissza hangoltak, de jobb nem lett. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17718 üzenetére
Ja, lehet fogja, de az a sok bizonytalan vásárlón (és Oluv-on) már nem fog segíteni, mert nem hiszem, hogy okt. 15-ig elkészül. Mondhatni kizárt. Egyfelől kicsit ő is "fúj" az Earfün-re, másfelől, igaz, hogy szóba állnak Oluv-al, de nem lettek kebelbarátok.
Szerintem Alan most más "project"-en dolgozik, és majd csak utána ...#17717 SSlyTR
Az X azért kicsit más sztori, mint az L. Itt már alapból adott volt az app, és temérdek idő, hogy mindent tökéletesre csiszoljanak, és beütemezzenek (test készülékek a reviewer-eknek, majd "go live"). Erre, ahogy korábban írtam, sikerült mindent el ..., és most csodálkoznak, hogy nem jönnek a rendelések.
Ennél egy sz*ros, pár 10$ fülest jobban és profibban be szokott promózni az Earfun. Mondom, mintha kiszúrásból csinálnák.#17719 carl18
" ... miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót?"
Ez csak az én feltételezésem, de szerintem picit ebben Oluv is ludas (lehetett). Biztos volt pár kör: kész → ja, nem, bocsi, ez már jó lesz → picit javítottam az X preset-en → bocsi, de úgy gondolom ez lesz az igaz → ...
A végén pedig addig "csavargatta" a beállításokat, hogy a saját "legtutibb" fw.-t ugye nem bírta el a DSP (tws módban). Legalábbis ez volt a kommunikáció. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17713 üzenetére
Pár perce olvastam én is. Az amazon-os sztori egy dolog, de olyan mintha nem vágná, hogy mit csinál az Earfün.
Sokáig én is úgy voltam, hogy ~90%, hogy megrendelem, hogy megjelenik, de most mégis hezitálok. És nem azért mert nem hinném el azt, amit Oluv mond, hanem azért mert azt nem, amit az Earfün kommunikál, ill. ahogy cselekszik.
Ha engem megbíztak volna (a konkurencia), hogy épüljek be a cégbe, és cse***em el a következő termékük startját, lehet nem tudtam volna ilyen profin intézni a dolgot.
Amit "kellett" elszúrtak: korai megjelenés hibás fw.-vel, nulla kommunikáció. Az oldalukra fel van töltve egy videó, amin Oluv elmagyarázza a preset-eket, amik persze – hála a hibás fw.-nek – pont nem úgy működnek. A tetejében a videó "unlisted". Vagyis, ha nem akadsz rá valahol a direkt link-re, a büdös életben rá nem találsz. NORMÁLIS???!
Csóri Oluv azt se tudja (ez látszik az írásából), hogy itt Magyarországon kb. 1 hónappal korábban már (hivatalosan!) kapható a hangszóró.#17715 SSlyTR
" ... akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal."
O.K., csak erről ki tehet? Oluv helyében nagyon csúnyán lepirítanám az Earfün-t. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki hezitál, ill. biztos akad olyan érdeklődő is, aki lazán elengedi az egészet."És szerintem ez csak az earfun hibája."
+1"Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli ... "
Hááát, nem tudom. Lehet ő már ezt elengedi. Így is próbált elég korrektül hozzáállni a dologhoz, de minek segítse az Earfün-t, ha az ő fejére is tojnak. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17681 üzenetére
"Tegnapi Alan Ross uboomX videójában említi ... " – ezen bizonyára átsiklottam.
" ... tribit sb2-re nem érdemes cserélni a sb-t ... " – ja, hogy az utódra (?) nem érdemes cserélni az elődöt? Én azt hittem, hogy a jelenlegi Blast-ból jött ki egy "frissített" változat, amiben valamit szép csendben kicseréltek.
Szerintem a 2-es még nem elérhető. Sőt olvastam vagy hallottam valahol (sajna nem emlékszem), mi szerint a képen szereplő 2-es se a végső változat.
Mondjuk ha megjelenik, ha nem, akkor sem biztos, hogy a 2-es "csereszabatos" lesz az előddel. Utóbbi sem volt kicsi, de Alan szerint a 2-es még nagyobb és nehezebb.
Persze akinek ez nem gond ...#17664 carl18
Az a baj, hogy valamikor januárban lett bejelentve ez a hangszóró, és mégse voltak képesek "tökéletesre" csiszolni. Tényleg mintha az lenne a cél, hogy minél kevesebbet adjanak el belőle. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17667 üzenetére
"Annyi a tribit is, de abbol xarabbak az ujabb gyártásuak."
Erről lemaradtam. Tudnál dobni (hiteles?) forrást? Egyébként a minőségi romlás min érhető tetten? Más a hangszóró, passzív membrán vagy "belül" valami?Kupon: fura, hogy nem jött, de még jöhet. Én csak az Oluv-os link-en vagyok feliratkozva. Ha, onnan jön, jön, ha nem, nem.
Nem tudom mi lesz ennek a sztorinak a vége, de van egy olyan sejtésem, hogy ez volt az utolsó Oluv - Earfun kooperáció ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17661 üzenetére
Még én is csak bele-bele néztem (hosszú: ~1 órás). Ami eddig átjött:
• kuponok: az Earfün egyszerre b@**ik ki Oluv-al, más tesztelőkkel. Előbbinek ugye – annak ellenére, hogy egy csomó időt töltött a hangolással – csak akkor jár az "apró", ha az ő link-jét használja a vevő, míg utóbbi(ak)nak csak 25%-os kupont ad (Alan is így járt).
• az Earfün magával és Oluv-al – újfent – ki... mert kiadja a hangszórót egy beta fw.-vel. Már itt is szóba került, hogy "Mickey egér kezű" tesztelő szintén élcelődött azon, hogy mekkora egy kaki a hangszóró, és hogy mennyire képes torzítani nagyobb hangerőn (ami jelenleg sajnos igaz).Szóval, amit szerintem el lehetett ...ni, azt megtette a gyártó. Ja, igen! Béna, bugos app.
Magyarán, ha most valaki vesz ilyen hangszórót, az csak azért fogja megtenni, mert hisz Oluv-nak, vagy mert teljesen vakon van, azt se tudja, ki ő, mi ez a márka, csak lát egy egész jó árú cuccot. Mindenki más jó eséllyel kerülni fogja. Vagyis hiába jön ki majd esetleg a jó fw. cseszheti mindenki.
(Elnézést a sok cifra szóért, de az ilyen szintű bénázás mindig fel ...)ui: Alan szerintem nagyon korrektül állt a teszthez. Még Oluv-al is kommunikált. Haverok nem lettek, de talán sikerült félretenni a korábbi sérelmeket.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17657 üzenetére
" ... ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába ... " – ezt én se támogatnám.
Tényleg olvass utána picit a CD-k működésének, hogyan történik az audio CD-k "ripp"-elése. Esetleg, hogy milyen hibajavító algoritmusok / megoldások vannak (itt is).
Én nagyon régóta az EAC-ot használom. Ezzel igenis lehetséges a "bit exact" másolat. Kis olvasni való arra az esetre, ha érdekel: link.#17656 carl18
Oluv megint rakott ki egy videót, amin úgy szól az Uboom X, hogy nem hiszem el. Némiképp reflektált a Mickey egér kezű reviewer azon észrevételére, hogy 80-90% fölött torz a hang. Állítólag ez a 0.38 (nem végleges) változat miatt van, és hamarosan várható a 0.39-es (végleges). Változatlanul nem értem, miért kellett egyes piacokon idő előtt sz@r fw.-vel kiadni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
" ... a CD rom mechanikai gyengeségeit, szerintem egy jó CD játszó akkor is simán veri a PC-t begrabbelt anyaggal is."
Ez azért képtelenség, mert egy jó minőségű CD-rip bizony bit-re azonos a forrással. Itt nincs DA/AD konverzió. Vagyis, ha az eredmény valamilyen veszteségmentes formátum, – és azt egy jó cuccon játszod le, – az bizony ugyanolyan jól fog szólni, mint a CD. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17648 üzenetére
Hö-hö, ezt én is link-eltem korábban. Sejtettem, hogy nem túl acélos cucc, de nem gondoltam volna, hogy ennyire f*s.
Keresés közben akadtam erre. Majdnem leestem a székről. 137e FtLe kell rippelni a CD-ket MP3-ba, és kész.
Korábban röhögcséltünk azon, hogy az Az "audiofil háziasszony" biztos Oluv felesége. Erre tessék!
Nem kísérteties a hasonlóság? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Jobban jársz, ha le-rippeled a CD-ket MP3-ba, és felteszed édesapád telefonjára, majd veszel neki egy "hagyományos" bluetooth hangszórót.
Ahogy Sys85 is írta, ezekre a bluetooth-os, CD-s cuccokra nincs nagy kereslet. Ilyen erősen kérdéses minőségű lejátszók vannak: link1, link2. Valamilyen nagy elektronikai áruházban nézz szét, hátha.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janusz001 #17641 üzenetére
"A régi 2023.07 -én vásároltban is ez volt ... "
Hmm... ezek szerint Alan is mellé lőtt, és már sokkal korábban hozzányúltak a típushoz." ... a tronsmart/blitzwolf és társai után mag a csoda volt ez is."
Elhiszem, ill. azért nem ég és föld a különbség a régi és az új között, de – főleg A-B összehasonlítás esetén – azért hallani. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #17628 üzenetére
A szappanoperával egyetértek, azzal, hogy (igazi) választék lenne már kevésbé. Valahogy – számomra legalábbis – az egyik 19, a másik egy híján 20. Ebből lóghatott volna ki az Uboom X, de most erős kétségeim vannak ...
"A Soundcore Motion Boom Plus 100 EUR ... "
A Soundcore-nál is érzik, hogy lejjebb kell menni majd az árakkal. Az Earfün és a Tribit is szorítja őket.#17629 GhanBuri Ghan
"Egy hete írta, hogy még meg se kapta a tesztpéldányt"
Alan? Hol? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17624 üzenetére
"Igen, sajnos nekem se jön át videón keresztül a Uboom X hangja."
Erről a Jay's Straight Up csatornán lévő videókról beszéltek?
Az egy dolog, hogy szvsz. a csávó nem valami jó mikrofonnal dolgozik, de ennek ellenére tényleg vannak érdekes dolgok.
Az egyik a 80%-nál történő nagy ugrás. Vagyis az addig OK, és jó is, hogy több hangerőlépcső van, de az annyira már nem, ha a skála nem lineáris.
A másik a ~90% körüli / fölötti torzítás. Ez számomra érthetetlen.
Az a baj, hogy Alan nem nagyon töri magát az Uboom X teszttel kapcsolatban (a Insta oldalán olvastam). Úgy látszik még elevenen él benne a csörte, ill. az amit kapott Oluv követőitől. Szóval nem tudom, hogy fogja-e egyáltalán tesztelni okt. 8-ig (vagy utána). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17616 üzenetére
Ahogy az egyik kommentelő találóan megjegyzi, lehet ő Oluv felesége."Reméljük nem mennek el a Soundcore marketing irányába! :d"
Nagy a kísértés. Úgy látom már a Tronsmart is ezt csinálja.#17617 Tybike81
" ... még sehogy se rendelhető?"
A gyártótól nem, de itthon (picit drágábban) már kapható. Logikát ne keress benne! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #17599 üzenetére
Az benga nagy (és nehéz) hangszóró lesz. Nekem már az Uboom X is határeset. Biztos lesz benne "akarat", és az ára is min. ez a 200 Eur / $ körül várható.
Persze, ha kell a teljesítmény, a karaoke funkció, akkor még így se nagyon lesz jobb / olcsóbb cucc.#17598 Tuja1
Nekem erről a Soundcore Boost ugrott be. Ezt a Realme-t nem hallottam, de így látatlanban a Boost-ra szavaznék. Jó még a Tribit MaxSound Plus vagy az új nevén XSound Plus 2. A többit én kerülném. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #17596 üzenetére
Ez sajnos nem az, amiből messzemenő következtetést lehet levonni. Talán nem a telefon mikrofonjával lett felvéve, de nem is valami "célszerszámmal".
Én másik kettőbe futottam bele. Az egyik "default" módban hajtotta, a másik csávó pedig "custom EQ"-val. Utóbbi hiába látta az app-ban az Oluv féle preset-eket, szemlátomást nem vágta, hogy azok miről szólnak (csak az tűnt fel neki, hogy ha oda átvált, akkor halkabb lesz a hangszóró). "Géniuszok". -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17585 üzenetére
Regisztrálj a link-en (nem kér enni, ill. semmire sem kötelez), és akkor szerintem menni fog az e-mail (hogy rendelhető a cucc).
-
<Adamsky>
nagyúr
Oluv nemrég írta ki patreon-on, hogy ezen a támogatói link-en lehet early bird kupon-t igényelni. Vagyis, aki olcsóbban szeretné majd megrendelni (okt. 8-án) az Uboom X-et, és támogatni szeretné a munkáját, az ezt használja.
A – most már biztos – 112 $ / € ár szerintem elég erős ... lehet kicsit át fogja rendezni a piacot. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zirowe #17571 üzenetére
Azért az vicces, hogy a "hanyatló nyugaton" (USA) még nem kapni, Magyarországon pedig már igen.
@Albert.Tamas
A custom EQ milyen? Hány sáv van? Tudnál betenni egy képet?
Mit lehet még állítani az app-ban? Pl. üdvözlő hangok ki-be kapcsolása? Automata kikapcsolás ideje? Tényleg, ez is úgy működik, hogy csak akkor kapcsol ki magától, ha nem csatlakozik rá semmi (vagyis ha nem szól semmi, akkor nem kapcsol ki)?
Ja, igen! Még egy: meg tudnád nézni a dev. options-ben, hogy SBC vagy AAC-t használ?@hcol7
" ... csak evodtem ... "
Ez a gondolat bűnözés! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #17559 üzenetére
"Volt vele probléma Oluv fw-vel?" – a "gyári" (képzavar) Oluv-ossal nem lesz.
De, ha majd a patreon-on megjelenőt felteszed, akkor a tws vagy le lesz tiltva, vagy instabil lesz. Viszont lesz "desktop mode" (asztal közepén elhelyezve nem lesz "búúmi") és dynamic EQ (alacsonyabb hangerőn picit dinamikusabb lesz). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17544 üzenetére
"A Sima Dockin d-fine-t vettem."
Ahhoz tudtommal még nincs app (de majd kijavítanak), ergo a "tilinkózás" fix.Egyébként azt hittem az Envaya 250BT-t akarod kiváltani, ezért gondoltam a Motion+ -ra. A Dockin teljesen más liga. Jó cucc a Dockin, de a dac-ot nem biztos, hogy ki fogod rajta hallani (kíváncsi leszek).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #17539 üzenetére
A Motion+ más liga, mint a Dockin. Előbbi még éppen bedobható egy hátizsákba, míg utóbbi szvsz. már nem ez a kategória. Viszont, - ahogy írod - a Dockin hangosabb tud lenni.
Egyébként két széles-sávű, két "csipogó", és két passzív membrán (egy elől középen, és egy - az előbbivel szemben - hátul) van a Motion+ -ban.
Ami miatt nekem még tetszik: multipont, aptX, app (EQ, kikapcsolási lehetőség telefonról).'... kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?"
Az. Szuper jó, hogy mikor este hallgatok valamilyen podcast-ot, akkor a vége után 3 perccel (ez is állítható az app-ban) teljes csöndben kikapcsol.
A Dockin-hoz nincs app (ill. nem mindegyik változatához). Te melyiket is vetted egész pontosan?
Van itt "Dockin specialista"szóval majd ő kisegít / javít (ha kell).
#17541 F.B.I.
"Jól látom, hogy a TRIBIT StormBox Blast 2 ... "
Igen, hátul van minden (?), ami a karaoke-záshoz kell(het). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17530 üzenetére
"Ma Oluv rakott új videót ... " – még nem láttam. Majd sort kerítek rá ...
"Még a Tribit Blast 2 lehet érdekes ... "
Lehet jó lesz, de számomra mégsem annyira érdekes. Az UBoom X is határeset (méretben és teljesítményben). Nekem utóbbinak a 2/3-a elég lenne méretben és teljesítményben is." ... a mélysugárzó a határát meghaladja és ezért torzít."
Igen, volt ilyet, de ott Oluv visszavett a "tűzből". Ezzel nem lesz gond."Talán az Earfun ezért változtatott a firmware-n?"
Nem. Itt leírja, videóban pedig beszél is róla, hogy mi a szitu. Röviden: Oluv beállításai, a több hangerő "lépcső" (ami tök alap kellene, hogy legyen minden bt. hangkeltő esetén, de nem), dynamic-EQ (alacsony hangerőnél még emel egy kicsit, hogy a dinamika megmaradjon) és egyéb bisz-baszok miatt a DSP-t csapágyasra járatta, ami így nem képes a TWS módot problémamentesen kezelni. Gondolom már nem opció az DSP cseréje ... szóval marad az fw. csere-bere kábelen azoknak, akiknek a gyári (ami szintén nem tűnik rossznak) nem felelne meg." ... össze hánynak valami egy dobozba ... " – olvastad Steevy84 sztoriját? Ha, ez tényleg így van, akkor már a Soundcore is itt tart.
#17537 Wolfskin
Igen, épp írni akartam, hogy lehet ez az egész már nem ér ennyit. Én spec. a Soundcore Motion+ -t ajánlottam volna, mert méretéhez képest igen tisztességesen szól. Az üdvözlő hangok pedig az app-ból kikapcsolhatók, így síri csöndbe tud be- és kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged