Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én pont látom értelmét ezeknek, pl:
- simán kirakod egy polcra, pultra, egy kábel kell neki összesen, ellenben egy több darabos rendszerrel
- illik a környezetbe, simán jó lehet "berendezésként"/szobadíszként, ad egyfajta feelinget
- ha éppen másik szobában/ emeleten, vagy akár kint akarsz zenét hallgatni, könnyen viszed magaddal (és itt főként az akksis darabokra gondolok, bár volt, hogy a Magnat Prime One-t is vittem), nem vagy egy helyhez kötveNincsenek nagyon komoly hangcuccaim, nappaliban a tv mellett egy Samsung Q930C soundbar szett, dolgozószobában egy Edifier S2000MKIII, plusz van a hordozós kis Sony XB32, ezek mellé sokszor hiányzik a tárgyalt kategória. Pl ha a konyhában vagyok, vagy lent a szuterénban vagy inkább fent az emeleten, néha jól jönne egy kicsit jobb hangzás, de ezeken a helyeken nem akarok fixen komolyabb hangcuccot tartani. Udvarra szintén nem nagyon viszem ki, mert szomszédokat nem szoktam zavarni hangos zenével, elég oda a kis Sony is. Szóval én pont célközönség vagyok a jól kinéző beltéri hangszórókra. Legutóbb feleségem munkahelyén volt mikulás buli, ott is befigyelt a polcon egy Marshall Woburn, egyrészt jól nézett ki, másrészt az elég nagy közösségi teret baromi jól "bezenélte".
Soundcore Boom 2 Plus valószínűleg rendben lesz hangban az árához képest, csak éppen nem egy szépségdíjas hangszóró. Meglátjuk kedves lesz-e a fülemnek annyira, hogy meggyőzze az agyamat a megjelenést tekintve.
Pá: nem hallottam a Klipsch The One Plus-t, de az inkább a kisebb Authentics 200-nak ellenfele, videókat nézve/hallgatva, egy Authentics 300 szerintem hibátlan választás lenne, és ugye az akksis (200 és 500 nem).
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Egyébként nem zárkózom el egy normális 2.0 vagy akár 2.1 rendszertől sem. (esetleg soundbar+mélynyomó?)
Nem nekem lesz, nő használná, azért is fontos a kinézet, meg a nagyon egyszerű plug&play lejátszás és kezelhetőség. (bluetoothról vagy usb/jackől szóljon és ne nagyon kelljen mást állítgatni rajta)Először azt hittem, hogy kényelmes és praktikus megoldani egy ennyire kompakt és szép, egy hangszórós rendszerrel a dolgot, amit akár hordozni is könnyen lehet. De ha tényleg ennyire kompromisszumos a hangzás, akkor fel tudom adni a mobilitást, ami amúgy évente 1-2x jönne csak jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest