Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
"Motion+ legjobb áron olyan 70 körül volt, ami nem refurbished." – köszi! Nekem is valami ilyesmi rémlett.
#18404 Yellow73_a
" ... az eMagon fekete színben ... " – óvatosan az eMag-al! Ha nem az eMag a forgalmazó, akkor a garanciáét / jótállásáért (tudtommal) a forgalmazó cég felel. Az "occsó" Bose esetén MAELANNE.
Maga a hangszóró ... OK, hogy Bose (nekem is van Bose cuccom), de én a netes tesztek alapján nem estem hanyatt tőle. Mondjuk ennyi pénzért ... ugye az egyik konkurens a Soundcore Motion 300 (ami most ~24e Ft). A kérdés, hogy mit vállalsz be?Az Audio Pro P5-t nem ismerem, de nem tűnik rossznak.
Xiaomi-t se hallottam még. Itt épp egy Flip 6-al van összehasonlítva. Ebből a videóból nekem egyik sem tetszik (túl "karcosak")." ... lejátszható fileformátumok: FLAC, MP3, WMA, AAC."
Ezt gondolom az arukereson-n láttad. Jó nagy f***ság. Kártyaolvasó tudtommal nincs rajta. Innentől két módon tudsz rá zenét varázsolni. Aux (analóg bemenet) vagy bluetooth. Mindkét esetben a forrás eszközön műlik, hogy mit fogsz tudni lejátszani.A Bose bevállalós, az Audio Pro P5 nem mai darab, a Motion 300 pedig
külföldi rendelés.
Nem, van itthon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest