- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18099 üzenetére
Nyugi (mondom, miközben kezd nekem is tele ...).
Nézem a tracking-et, és: "Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak."
Most hívom őket ...... megtörtént: Sokan panaszkodnak a UPS-re, és most már értem, hogy miért.
Tegnap még ugye az volt: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt."
Miután beszéltem velük a státusz változott. Sajnos nem mentettem le, de valami olyasmi volt, hogy átütemezve.
Erre ma azt látom, amit fentebb írtam.
Tök normális hangnemben felhívom őket, és jelzem, hogy nem értem a dolgot. Erre azt a választ kaptam, hogy még nem futott át a rendszeren a tegnapi adategyeztetés, ami 2-3 munkanapot (!) vehet igénybe. Én már ezt is le..., de azt nem, hogy a végén még visszaküldik. Na, akkor tuti elszakadna bennem valami.
Próbáltam finoman jelezni, hogy sz@r a rendszerük. Nem feltétlen (csak) azért mert lassú, hanem mert zavaró / félreérthető tájékoztatást ad.
Erre ilyen emelkedett hangon, hogy értsem meg, ő csak azt tudja mondani, hogy ...
OK-OK, de akkor nem lesz visszaküldve a csomag, ugye? Nem.
Hát, kíváncsi leszek. A lényeg, hogy nekem ma tuti nem fog megérkezni. Nem vágok eret, de azért ez felettébb dühítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest