Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hét évig frissül az új iQOO
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
creed33
üzenetére
Hi! Az "ajándékbeállítás" (Google fordító?
) másra vonatkozik. Ezt akkor érdemes kérni, ha valakinek ajándékba küldöd (vagy magadat akarod meglepni
). Ilyenkor az árat nem tüntetik fel a csomagod, meg talán valamilyen csinosabb csomagolást is kap. Pontosan nem tudom, mert még sose rendeltem így. A lényeg, hogy a 20% kedvezményhez ennek semmi köze. Pont nemrég mutattam (igaz egy másik hangszóró esetén), hogy a kedvezmény hol, és mikor kerül jóváírásra.
Ja, egyébként - ahogy kmarci25 írta is, - ez a kedvezmény július 10-ig van. Persze komolyabb összegben mernék fogadni, hogy kb. két hét múlva újra lesz valami. Anker-ék nagyon tudják ezt az akció dolgot. Szerintem azon kellene komolyabban dolgozni, hogy az ember teljes áron vehesse meg a hangszórót
(értsd: szinte non-stop akció van rajta)(#9206) djnice
"Dockin D Fine nem érné meg jobban ... "
... könnyen lehet. Az amazon-on is van rá 30% kedvezmény. Így már 74,87 Eur + száll.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Horgász topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- OpenMediaVault
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) másra vonatkozik. Ezt akkor érdemes kérni, ha valakinek ajándékba küldöd (vagy magadat akarod meglepni
). Ilyenkor az árat nem tüntetik fel a csomagod, meg talán valamilyen csinosabb csomagolást is kap. Pontosan nem tudom, mert még sose rendeltem így. A lényeg, hogy a 20% kedvezményhez ennek semmi köze. Pont