Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Hangerő, preset (gondolom Outdoor+), szám címe?
... én írnék az Earfun-nek (még most, mert később ki tudja ...), hogy küldjenek egy (de inkább egy pár) passzív membránt (link-eld a videót).
Addig is (míg válaszolnak) akár szét is kaphatod, és belenézhetsz, hátha ...#20885 francz'70
"Ez nem techno ... "
Köszi a korrekciókat. Éreztem, hogy hülye vagyok hozzá. Nagyon sokféle zenét hallgatok, és – valamilyen fura okból a – legritkábban érdekel, hogy az milyen stílusú." .. a Samu mx-st50b -nek ez a beépített demója" – nocsak!

A Samsung ilyen gátlástalanul nyúlja az ingyenes muzsikákat?
És ezt a "demót", hogy kell elképzelni? Direkt van egy ilyen mód, és akkor elindul ez a zene, fények, csillogás, stb.?#20884 vodrosjozsi
"Hát nem ő hangolta? Így bízzon az ember másokban"
A hangolás, és a gyártási minőség (összeszerelés + alkatrészek minősége) két teljesen külön sztori. Oluv már az UBoom L-nél is panaszkodott, hogy X hónapot dolgozott a hangoláson, majd a gyártó küldött neki egy új hangszórót, rátöltötte az fw.-t, és ha nem is tök máshogy szólt, de nem úgy, mint a korábbiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest