Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=PKwZvpxs_m0&t=92s
Xiaominak teltebb a mélye, hiszen lentebb képes lemenni. Viszont elméletben a Uboom-nak a teljes spektruma kiegyenlítettebb. Plusz ott van, hogyha nagyon közelről hallgatod, akkor kapsz némi stereo teret a Uboom L-től. AUX-in is van, míg a Xiaominak nincs. Nekem pl erős előny az AUX-in, de ettől még nem vennék UBoom L-t, mert én a 2 utast preferálom. Kedvelt zenei stílustól is függ, hogy kinek melyik fekszik jobban.
Én pl. szeretek rappet is hallgatni, ami nagyon bénán hat határozott, erőteljes mély nélkül.
ui.: jajj ez a fizz, jó nagy kamu "webshop". OTP csak a mikro hitel terjesztésre hozhatta létre, mert amúgy maga a fizz semmit sem árul, csak a harmadik felet közvetíti. Kenjék a hajukra... szerintem. PLáne mert webshopnak reklámozzák, de rohadtul nem az, mert egyfaja market a beregisztrált kereskedőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen széket vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- Szombati hardverbüfé
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő