Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én nem voltam elájulva uboom L hallatán ment is a háztól. A Xiamiaú nekem jobban bejön egyenlőre marad is minimálisan tompának érzem de ez EQval orvosolva van. Viszont tényleg szebb teltebb mélye van legújabb BT szabványnak 5.4 nek hála videó nézés is tökéletes vele akár film akár podcast ellenben uboom 5.0 as BT verzióval szemben.
-
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Csak kb arra lenne használva, hogy könnyebben lehessen zenét magunkkal vinni, mint a Uboom X.
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.Fizz nálam is kuka, pont amiatt nem vettem még meg. Ironikus, hogy pont a gyári oldalon nem vettem észre, hogy van, pedig több topicban is propagálom az oldalt.

Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.