- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz István89 #271 üzenetére
a djuice csak marketingből volt virtuális, azóta sem az, mindent a Telenor munkatársai intéznek. a Tesco az egyedüli tényleges virtuális szolgáltató, nekik tényleg nincs közük a Vodához, csak a hálózatukat használják.
egyébként engem ez az ügyintézés mizéria tart vissza a Bluetól, mert oké leakasztok egy számot a Lidl-ben kifizetem, hazaviszem és akkor még telefonálgassak diszpécserrel..., hát helló 21. század, lehetne egy webes felület ahova beírom a dolgokat elküldöm és várok míg aktív lesz (ez max 3 nap kéne legyen), nem az hogy telefonon diktálgassak személyes adatokat, és aztán meg várjam a csodálatos postát hetek múlva is. szánalom.
külföldön ezek a közértben kapható telefonok pont azért jók mert eldobhatók, nem kell hozzá szerződést kötni, veszed azt használod, hisz feltöltős kit érdekel kinek nevén van, tartozást nem tudsz generálni sehogy sem.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz István89 #271 üzenetére
Nem tart nekik semeddig. Szerintem az adathalászatra megy ki az egész hercehurca, hogy mindenféle sz@rt el tudjanak később adni.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...