- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Befutott a Realme 14 Pro+
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
István89 #271 üzenetére
a djuice csak marketingből volt virtuális, azóta sem az, mindent a Telenor munkatársai intéznek. a Tesco az egyedüli tényleges virtuális szolgáltató, nekik tényleg nincs közük a Vodához, csak a hálózatukat használják.
egyébként engem ez az ügyintézés mizéria tart vissza a Bluetól, mert oké leakasztok egy számot a Lidl-ben kifizetem, hazaviszem és akkor még telefonálgassak diszpécserrel..., hát helló 21. század, lehetne egy webes felület ahova beírom a dolgokat elküldöm és várok míg aktív lesz (ez max 3 nap kéne legyen), nem az hogy telefonon diktálgassak személyes adatokat, és aztán meg várjam a csodálatos postát hetek múlva is. szánalom.
külföldön ezek a közértben kapható telefonok pont azért jók mert eldobhatók, nem kell hozzá szerződést kötni, veszed azt használod, hisz feltöltős kit érdekel kinek nevén van, tartozást nem tudsz generálni sehogy sem.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest