- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Még mindig nem csörögtek.
A honlapjukon sehol sem láttam, hogy csak és kizárólag gyárilag független telefonba lehet berakni. Egyébként pedig hűségidő után miért ne függetleníthetném ki a készüléket és tehetnék bele másik kártyát? Ha nem fog menni akkor váltok olyan helyre ahol normális áron van net, egy ügyféllel kevesebb.
-
cocka
veterán
De egy kártyafüggetlen készülék imei száma, (amit tegyük fel, soha nem is árult egyik szolgáltató sem) mit keres a t-mobile-nál?
Nekem gyárilag független 1112-esem van és megy benne a blue-s kártya is. Ezt a telót csak a vodka árulta anno. Akkor a logikád mentén ha anno a vodától vettem volna a telót, majd függetlenítem és belerakok egy tescos kártyát, akkor azt nem engedné fel a hálózatra.
Már számon sem tartom hány kártya fordult meg a telómban és mindet felengedte a hálózatra, amelyik még aktív volt.
ha a T-nél vásárolták
Nem a T-nél kell vásárolni, ennyi.
Azt azért erősen kétlem, ha veszel valahol (szolgáltatók és viszonteladóik kizárva) egy kártyafüggetlen telefont, akkor az bizonyos kártyákra allergiás lesz.
-
Core2duo6600
veterán
-
dethroner
veterán
Nem egyedi az eseted. Én egy t függő k800i-t szoftveresen kinyitottam, éveken át vodás kártyát használtam benne. Amikor blue-ra váltottam csak néztem bután hogy miért nem megy benne a kártya, holott az összes hálózati lakat nyitva van a szervizmenüben. Odaadtam egy gsm szerviznek is hogy tegyék benne használhatóvá, nem jártak sikerrel, és néztek ők is nagyon furán a készülékre, hogy ilyet ők még nem láttak. 3 blue kártyával van tesztelve, a kártyák más telefonokban mennek, szóval nem sim hiba. Van ilyen
-
kaller1
veterán
Ha T-nél kellene függetlenítenem, az mennyibe fáj?
Ha a defyre gondolsz, azon (mint írtad is) már nincs mit függetleníteni. A té ügyfélszolgálatot ne is hívd ezért szerintem, mert a defy függetlenségétől függetlenül (
) csak tés kártyával használhatnád a szerződés szerint.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest