Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
enen
kezdő
válasz
vpanangin #5804 üzenetére
Béke, tényleg, béke, és persze, hogy nem rád haragszom, de mérges vagyok: amúgy először is éppen rohadtul és végérvényesen meg akartam szabadulni a Telekomtól, ez az első ok, amiért Bue-hooz jöttem, másodszor pedig írtam fentebb, Békés Megyében vagyok, itt ez a "bemégy a Telekomhoz" (vagy Lidlhöz, stb, stb.) úgy működik, hogy először kiveszel egy nap szabit, és utazol kétszer húsz km-t vonaton vagy buszon 930.- ft-ért, majd gyalogolsz két km-t a Csaba Centerig és sorba állsz. Csak munkaidőben tart nyitva, vasárnap zárva.
Köszönöm a segítőkészséged, komolyan, ez is ritka már manapság, és tényleg nyersen szóltam vissza, csak ez az "idemegyek-odamegyek" nem megoldás, mert nem tudok menni sehová. Normális világban és normális körülmények között nem is lehetne egy ilyesmi témánál opció a mászkálás a 21. szd-ban.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest