Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
djuicenál teljesen más réteg vásárol - már csak a koruk miatt is - ott megoldható, de szerintem nagyanyám hamarabb fog telefonálni, mint internetezni, bár még ez is kihívás lehet egyeseknél
törvényeket is meg kellene nézni, hogy mi számít érvényes szerződésnek (nem tudom h a djuicenál ez még mindig fennáll
)
egyébként tényleg megterhelő bediktálni a neved, címed, SZIG számod és a SIM kártyád utolsó pár számjegyét
-
DS39
nagyúr
azért ez a telefonos aktiválás vicces, meg levélváltás, így 2012-ben egy netes felületet összedobhattak volna erre a célra.
-
timea1991
tag
1690FT a csak sim 600ft lebeszélhetőséggel. már elérhető a web oldal www.bluemobile.hu
-
Hmura
tag
Elvileg jól gondolod, de nem így lesz. A Tusco már nem annyira elszánt, mert elkezdtek az értelmesebbek számolni a cégnél, mert lesz valódi negyedik szolgáltató (MVV-MFB).
Bárhogy elsülhet a dolog, de szerintem az lesz a vége, hogy LIDL-szerű szolgáltató lesz csak belőle. -
Sztbeni
őstag
Akkor ha jól értelmezem:
A Blue Mobile a T-mobile csomagjait fogja árulni pár forinttal olcsóbban a Lidl-ben. Ez is csak brand, majd a Tesco lesz az igazi virtuális. Ugye?
-
wxppro
aktív tag
válasz
timea1991 #27 üzenetére
De, lehet csak SIM-et is venni majd...
Amúgy meg ez nem újdonság, németeknél a legkisebb sarki boltban is tudsz sim-et venni, az újságos állványon van, az újságok között, 4-5 euró, abból pár eurót le is beszélhetsz. Hazaviszed, aktiválod interneten keresztül, aztán használod. Feltöltöd, vagy eldobod, tökmindegy...
-
Most láttam a tévéreklámot, azért az S5230at modern telefonként feltüntetni elég merész
-
PS7A
tag
Jaja, valószínű, hogy ilyesmi van a háttérben.
Szerintem a lidül fog perkálni a T-nek meghatározott jutalékokat, mivel a hálózatot bérli.
Mert ugye a lidli kapja meg a pénzt amikor a kedves vevő vásárol egy kártyát vagy készüléket. Onnantól már nagyon nem izgatja őket a lebeszélt percek mennyisége.Minden esetre, örülnék még néhány mobil opciónak
-
Hmura
tag
Annyival kiegészíteném, hogy inkább a T nem engedi neki az alacsony
árakat azzal, hogy a T-nek járó részt elég magasan szabja meg.Arra azért még kíváncsi lennék, hogy milyen arányban osztják a hasznot.
A telefonált percdíjakból kap-e pénzt a LIDL, vagy a LIDL szedi be a
pénzt, és abból százalékot fizet a T-nek.
Esetleg csak a telefon és kártyaeladásból kap jutalékot.Mert azt elég nehezen tudja a LIDL ellenőrizni, hogy a valóságban
hány percet beszéltek BLUE MOBIL hálózatán, mivel azt a T méri. -
PS7A
tag
Én reménykedtem abban, hogy a német és osztrák példát követve, beugranak valami nagyon ütős cuccal, de nem így lett
Kevés a konkurens és próbálnak lehúzni minél többet :/
Ausztriában a Lidl-nél (ott Hofer) egy ilyen csomag úgy néz ki, hogy kb 9 euro és 1000perc, 1000 sms és 1000MB adatforgalom. Azért az elég menő -
Hmura
tag
Ezekkel az árakkal lesz közönsége, főleg ott, ahol csak alkalmi
használatra kell telefon, vagy "eldobós" telefont keres valaki.Az itt rövidebb ideig tartózkodó külföldieknek is jó, mert kint
már gyakorlat, hogy a LIDL-ben van olcsó kártya vagy telefon,
megszokták már.Kb. 100.000 ügyfelet tippelek nekik 1 év alatt.
-
timea1991
tag
Csak kártyát nem lehet venni?
-
club1
veterán
Csakhogy nem összehasonlítható a percdíja egy mindenki számára elérhető díjcsomaggal. A népesség több mint fele, az előfizetők (prepaid is) több mint 80%-a ui. 26 felett van. Ha a Bluemobile percdíját akarod valamivel összehasonlítani, akkor a lehetőségeid a Domino, a Vitamax és a Praktikum, ezek közül is csak azok, amiknél nincs havidíjas opció.
-
smog86
senior tag
Most lehet vitatkozni, hogy szolgáltató vagy brand, de tök mind1.
Lényeg, hogy a megfogalmazás akkor is rossz volt, ezen a fórumon azért jónéhány 26 év alatti van, akiknek jól jönne egy 29.5Ft-os percdíj.
Aki 26. éve előtt belépett, az továbbra is használhatja a csomagot.
"Mi lesz velem, ha elmúlok 26?Aki 26 éves kora előtt csatlakozik hozzánk, ő minden programunkban részt vehet, minden kedvezménnyel élhet és bármilyen tarifacsomagot választhat.
Ha idő közben elmúlsz 26, de van már djuice-od, akkor életed végéig is használhatod tarifacsomagodat és részt vehetsz a myLife programban az RFID azonosítóddal.
Ha tegyük fel, pont két hét múlva leszel 26, akkor mákod van, mert még simán válthatsz djuice-ra!"
-
club1
veterán
Egy személyautót hasonlítasz egy markológéphez. Hogy értsd: "A tarifacsomaggal 26. életévüket be nem töltött magánszemélyek köthetnek előfizetői szerződést."
Ja, és mukibucit a mobil témakörben tudatlansággal vádolni nem túl bölcs ötlet, jó eséllyel sokkal jobban hozzáértő, mint te. -
smog86
senior tag
-
timea1991
tag
Remélem lesznek jó olcsó készülékek meg jó lenne több tarifa csomag
-
pont az hiányzik, hogy visszahívos smseket lehessen küldeni, még szerencse, hogy csak hálózaton belül működik
Hmura: az autós hasonlatod annyia nem áll fent, mert szerintem én most hiába megyek be bármelyik szolgáltatóhoz, hogy ha 22ftért beszélhetek, akkor már veszem is a feltöltőkártyát...
Jelenleg minden szolgáltatónak 43-44ft az alap percdíja, ehhez képest bőven jó a 25%al alacsonyabb percdíj. Az, hogy a 44ft irreálisan magas-e vagy sem, ehhez semmi köze. -
Hmura
tag
Úgy is lehet mondani. Meg úgy is, hogy nem sz@rtam a kútba,
hanem csak a kávájára, de valahogyan beleesett.Az anyacég kialakított egy irreális percdíjat a feltöltőkártyára,majd
ehhez képest adott egy impulzív és virtuális 25%-os kedvezményt.
Nem a piacon kialakult alsó árszegmenshez képest.Ez pontosan ugyanaz az módszer, amit a francia autógyárak követtek
az előző években: Fostalicska ZX modelll listaára 4.999.000 Ft,
de csak most akcióban 3.999.000 Ft.
Jópár kopasznyakú vevő be is dőlt ennek, a rutinosabbak megnézték
előtte a nyugat-európai árakat, majd bementek az autókereskedőhöz,
hogy akkor 2.999.000-ért elvinném a kocsit. És megkapta annyiért.
Cserében nézd meg a francia gyártók jelenlegi hazai és európai
eladásait, és sejthető, hogy miért rossz a módszer.... -
timea1991
tag
33FT/PERC nem rosz ennél csak a djuice kártyás 29.50ft olcsóbb
-
club1
veterán
Február 1.-én indítja el saját márkás mobilszolgáltatását a Lidl, Blue Mobile néven. A hátteret a Magyar Telekom biztosítja.
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
[ Módosította: Qru ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest