- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Ja igen, persze ANY DVD ilyenkor alap...de én régóta neten fellelhető "biztonságikat" használok forrásként, gyárit már régen nem és azoknál meg nem kell AnyDVD. Másrészt, ISO-t is lehet szerkeszteni. Daemonba beteszem és máris szerkesztem BD-Rebuilderrel. DVD FAB-nál meg egyerűen ráhúzom a megnyitott progira a gépen bárhol tárolt IMG fájlt és már szerkesztem is:-) / bár ez utóbbinál zavar, hogy vagy a célméretet adom meg vagy a bitrátát....de hogy NE nyúljon a filmhez? Meg amúgy nem igen tudok berakni külső hangfájlt, csak a lemezen lévőket letiltani lehet és az extrákat sem igazán lehet tudomásom szerint tiltani, meg asszem 3D anyag esetén is csak max a főfilmet szedi ki pl side by side formába ( és ott se lehet megadni, melyik oldallal kezdje... )
-
zongora
csendes tag
Tesztelem pár napja a DVDFab próbaverzióját és sok mindenre jó. Valamiért a "Resident Evil 3D BD" gyári lemezt nem akarta beolvasni.Biztos valami spec kódolása van a 3D miatt,de az Ashampoo simán másolta. Ami érdekes még,hogy a "Star Trek" BD-t csak internet kapcsolat alatt lehetett másolni.Találkozott már valaki ilyennel? Elég fura
Jó lenne egy szoftvert vásárolni,ami minden fontos dolgot tud a BD másolással kapcsolatban és Magyar nyelvű is,de nem könnyű sajna. -
esetnino
csendes tag
-
esetnino
csendes tag
Megnéztem a linkeket amit küldtél,köszönöm szépen.De sajnos még mindig nem haladtam előrébb.Letöltöttem a programot,gondolom hogy ez újjabb lehet,mert van olyan benne,ami a linkben szerepel,de nálam nincs pl:device rész a build-nál,ill.ami nekem van részletesebb mint a linken.Gondolom ez nem sokat jelent.Követtem az utasításokat,s mikor kiválasztottam a fájlt,ezt adta be:Invalid or unsupported image file format. Amiket letöltöttem bluray filmeket,azok mkv formátumban vannak a gépemen.Ez lehet a probléma? Képfile-ként próbáltam megcsinálni,de nem sikerült.Kezdem úgy érezni tényleg béna vagyok!
-
jameskaa
csendes tag
Igen asztaliban neztem, de megnezem masnal is koszi!
Valoban valami Tdk media kodot ir ki, es jol mondod ez a Thats, most neztem meg, akkor ez jo lemez.
4x irtam meg es hiba nelkul ment le, ujrairhaton kezdtem csak nem neztem vegig az a baj, csak,h elindul-e, valamint nem fert ra par film amit probalni akartam
Sajnos kesobb talaltam meg azt a profikbol allo oldalt es elotte megvettem az irot.
Most kezdem nezni oket, eddig a 6 SW-t kiirtam es most nezem meg oket.
Akkor elvileg mindent jol csinalok es a lemez is jo, kicsit ufos
Rendeltem Verbat is es kivancsi vagyok az mit tud...de azt mondod ugyanilyen es rendeltem Sonyt is.
Akkor nem tok valamit megprobalni a javulashoz:Koszi a segitseget!
-
bakos1
tag
Érdekes a digital deponál vettem mindet, a Maxellnél is meg a Werbatimnál is csak három nullát ir a zárójelbe.A többit mindent kiir, hogy BD-R,BD-RE, meg a szektorokat is.Jövő héten máshonnan rendelek Philips-t, kiváncsi vagyok arra mit fog kiirni.Vagy van ötleted, honnan milyet rendeljek? Köszi. Üdv.
-
p2p
csendes tag
Köszi!
Elindult nagy nehezen. Minden leradír, majd újra előlről az egész.
Működik. Már csak 3 codec nem tetszik neki, ha az inspect-re megyek.- WIN7 preferred AVC CODEC: Not Set correctly
- WIN7 preferred VC-1 CODEC: Not Set correctly
- WIN7 preferred MPEG2 CODEC: Not Set correctly
- FFDSHOW VC-1 set incorrectly: [1] -
-
adamcsik
aktív tag
BD Disc Information:
Disc ID: PHILIP-R04-000
Disc Type: BD-R
Disc Size: 120mm
Disc Class: 0
Disc Version: 1
Number of Layers: 1
Layer Type: Writable
DVD Layer Present: No
CD Layer Present: No
Channel Bit Length: 74.50nm (25GB Per Layer)
Push-Pull Polarity: Positive
Recorded Mark Polarity: HTL
BCA Present: Yes
Maximum Transfer Rate: Not Specified
First PAA of Data Zone: 131 072
Last PAA of Data Zone: 1 658 494 -
tibi72
aktív tag
Igen filmeknél. Akkor pipálok. Köszönöm!!
Igen néha zavarosan és helytelenül irok. Bocsi érte!
(meg az is lehet a gond hogy nálunk meg kezdödöt az ideji pálinka kostolás és a karácsonyi hangulat ez is gond lehet)
Ezt megragadva
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek![link]
-
tibi72
aktív tag
Szia!
Egy kérdésem lenne ez a bejelölés igazán mit takar pontosan .Még csak most frissitetem fell 2.5.2.0.-röl 2.5.6.0 ra és ez nem volt bene. Fel dobtad már ezt a beálitási menüt és az elején még nekedsem volt be pipálva de utolsoknál be volt. Érdemes ki pipélni vagy nem???
-
james008bond
őstag
Nálam múltkor töredezettségmentesítő elindult azon a hdd-n, amiről írtam ki BD filmet ráadásul DL lemezre. KB 3x annyi ideig tartott, mint egyébként mert rengetegszer leállt az írás, a lemez mégis olvasható végig és a tesztprogram se jelez szignifikáns eltérést a többihez képest. Az adatelfogyás elleni védelem pont ezért van beépítve ezekbe az írókba, hogy ne legyen rontott lemez emiatt. Én szerintem más lesz a hiba. Azzal viszont egyetértek, hogy inkább "tehermentesített" hdd-ről menjen az írás!
Az viszont engem is elgondolkodtatott, ha nem a lemezre írt névleges max sebességgel írom, akkor az elején akár 15 percig is pörgeti a lemezt anélkül, hogy 1 bájtot is égetne ráLG BH10LS30 írónál fedeztem fel eddig, igaz GGWH20L-nél max 4x sebességgel lehet csak írni és korábban úgy is írtam minden lemezt, és ilyen "gondolkodás" az írás előtt nem volt.
-
james008bond
őstag
Jó, próbát mindenképp megér, bár ma jár le a 30 napos próbaidő a tesztproginál...
Viszonylag olcsó volt a Freestyle, de nem annyira, mint a Maxell és a MediaRange, viszont próbaként, meg kíváncsiságból is vettem, meg van pár Giga a gépemen, amit ki szeretnék írni ( horribilis magas HDD árak !
), de ha kb 10 év múlva már nem olvasható vissza, akkor se fogok miatta
. természetesen a megismételhetetlen felvételeimet Panasonic-ra ( TÜV 50 Years ) írogatom ki ( amit Neked köszönhetek
).
-
james008bond
őstag
Szia!
Most jutottam hozzá Fuji LTH BD-R lemezekhez. Made In Japan. Amiket fentebb írtál LTH-ról, aszerint kukázzam ki vagy egyéb módon szabaduljak meg tőlük? Írni még nem írtam ( munkahelyen nehéz lenne, ismerve az itteni gépparkot és BD író abszolút hiányát ), nem tudom milyen MID-es. Kompatibilitással asszem nem lesz gond, a legrégebbi BD íróm még nincs 3 éves, az új meg kb 2 hónapos, PS3-meg 2008 óta támogatja a LTH lemezek lejátszását...legalábbis wikipedia szerint.
Tudsz releváns cikket, ahol ennek a lemeztípusnak ( LTH ) tartósságával, írásminőségével foglalkoznak?
Omega Freestyle lemezekről tapasztalat, info? -
james008bond
őstag
Az AUXDATA nem is esszenciális. Amitől pl PowerDVD nem játsza le, az a CERTIFICATION mappa. Ha ez hiányzik--->No Play. Nem támogatott formátumú a lemez-írja hibaüzenetként. Sajnos nagyon sok BD ISO release-ből kihagyják, eltelt egy kis idő, mire erre rájöttem....viszont olyan is volt, hogy kiírva pl PS3 nem viszi ( hang van, kép nincs ) viszont PC-n PowerDVD, Media Player Classic Home Cinema és Popcorn A-210 meg simán viszi.
-
james008bond
őstag
Szenvedtem ezzel én is elég sokat, de csak úgy jön össze, hogy DVDFAB-ban a főfilmet átkonvertálja side by side 3D-be, ezt mondjuk már lehet tovább tömöríteni, csak így az eredeti felvetés ( eredeti lemez szerkezet, extrák ugranak ) nem teljesül.
Amúgy belefutottam 2 olyan sbs 3d-be, aminél a felbontés 3840x1080 volt..na ezen a DVDFAB is kiakadt + én is.+ összes lejátszó, pc meg adott kékhalált. Egyáltalán, létezik olyan eszköz a piacon, ami ekkora felbontást lekezel?
-
james008bond
őstag
Szia!
Nah, megjött a Samsung BH123L kombó!
Írnál néhány infót erről a lemeztesztelésről? Miket lehet nézni, mi számít jó eredménynek, mikor rossz egy lemez? Hogyan érdemes tesztelni? Ha egyelőre külső keretbe teszem és usb2-vel kötöm pc-hez, az jó-e? Illetve tesztprogram elérhetősége is érdekelne okosítással főleg -
james008bond
őstag
Mindent újra feltettem, majd ugyanazt a filmet elindítva most ezt írja ki:
- Source Video: MPEG-2, 1920x1080
- Rate/Length: 23,976fps, 1 900 frames
- [22:55:02] Reencoding: VID_00019, Pass 1 of 1
- Encode failed. Retrying.
- Encode failed. Retrying.
- Reached retry limit. Aborting.
- BD-Rebuilder v0.39.02 (beta)
- Windows Version: 6.1 [7601]
- AVISYNTH Version: 2.5.8.0, Ok
- HAALI Splitter: 1.11.96.14, Ok
- FFDSHOW: 3882, Ok
- WIN7 preferred AVC CODEC: Ok
- WIN7 preferred VC-1 CODEC: Ok
- WIN7 preferred MPEG2 CODEC: Ok
- FFDSHOW VC-1 set to "wmv9", Ok
- FFDSHOW MPEG2 set to "libavcodec": Ok
- FFDSHOW AVC set to "libavcodec": Ok
- X264: Ok
- AFTEN: Ok
- FAAC: Ok
- MP4BOX: Ok
- WAVI: Ok
- TSMUXER: Ok
[22:55:03] - Failed video encode, abortedMinden OK és mégse megy? Hogy van ez?
-
james008bond
őstag
Lefuttatva ugyanezt a logot írja ki, hogy a Win7 nem tudja beállítani a codekeket....minden ajánlott verzió fent van, eddig működött is, csak feltettem ma néhány, HD filmkódolással foglalkozó programot, amik átírhatták a Win 7 reg adatbázisát, legalábbis valami ilyesmire jutottam Google-zás közben...de azért megpróbálom újra leszedni/telepíteni a szükséges segédprogramokat, hátha...
-
james008bond
őstag
Szia!
Na ezt kipróbálom! Ezt a konfigurációs izét részletesen elmagyaráznád?Sok filmet hdd-n tárolok, és ott nem mindegy, mekkora helyen fér el, de viszont a képminőséget ( és ha van menü ) nem szeretném lerontani, másrészt meg átkódolás nélkül sokkal gyorsabb is a folyamat.
-
james008bond
őstag
Na igen, ezeket tudom, de ha a teljes lemez meghaladja a szabványos BD25 méretet, akkor a főfilmet is reencódolja a BD Rebuilder, pedig, ha hdd-n tárolom, akkor lehet több is, mint BD25, viszont a progi mindenképp erre a célméretre kódol. Pedig, ahonnan töltöttem le eddig BD25-öt, volt, hogy nem fért ki lemezre, tehát valami progi biztos van, amiben a kimenet méretét lehet állítani. BD-Rebuilderben is van egy custom méret lehetőség, de az fixen 23500 MB ha jól emléxem és nem lehet rajta változtatni.
-
james008bond
őstag
Pedig találkoztam már több olyan BD rippel, amin volt eredeti menü és ha valamelyik extrára rákattintottam, akkor elindult egy rövid feketeség, majd visszaállt a menüpontra. Na ehhez keresnék egy egyszerűen kezelhető progit.
Esetleg BD-Rebuildernél custom méretet lehet valahogy állítani? Konkrétan olyat szeretnék,hogy mondjuk van egy BD50-es film 8 hangsávval, ami felesleges és extrákkal, amiket megtartanék. Ilyenkor mondjuk a felesleges hangsávokat kikukáznám, de nem szeretném, hogy átkódolja a főfilmet ( extrákat kódolhatja ), mert így mondjuk az eredeti lemezszerkezet, menü, extra stb megmaradna, a főfilm eredeti minőségben, viszont a felesleges hangsávok kigyomlálásával jóval kevesebb helyet foglalna el a hdd-n, amin tárolnám. -
tibi72
aktív tag
Nekem is tökéletesen megy,csak feltünt ez a dolog. De nem hiszem h.foglalkozom a dologal én is,csak jo tuddni rola.
Egyedül az idegesit hogy idö közönként mindig kéri a frissitést a BDrb-er és addig nem tuddom meg nyitni mig felnem frissitem az uj verziora ,azt hol lehet ki kapcsolni.? -
james008bond
őstag
Szia!
Tegnap gond nélkül kiírattam egy MediaRange BD-R DL lemezt 6x sebességgel. MID: CMCMAG-DI6-000. Szépen vissza is olvasta az író, PS3 pedig lejátszotta. A film egyébként egy 3D-s ( Open Season ).
Igaz, hogy 25GB, de MediaRange-t már kb 10-et írtam, gond nélkül.
Szerintem amiket a srácnak kiírt az íróprogram, az nem hiba, egyszerűen, ahogy írtad, túl gyors írási sebességet adott meg ( amit az adott lemeznél nem támogat az író fw-re ), aztán pedig a merevlemezről nem tudta olyan gyorsan olvasni az adatokat, ahogy írta. Én ezt úgy hidalom át, hogy egy külön HDD-re töltöm le a filmeket és erről írom ki. Persze, ha közben ezen a hdd-n levő másik filmet tömörítek ki épp, akkor nekem is kiírja ezt, de ennek ellenére, a kiírt lemez lejátszható lesz.
Amúgy MediaRange tényleg "noname", csakhogy Németországban az... ( [link] ), egyébként a 25 Gb-os lemezei PHILIP-R04-000 kódúak.
PS.: várom már a Panasonic TÜV lemezeket..! ( van néhány családi video, amiket ezekre írnék ki-biztos, ami biztos alapon)
-
james008bond
őstag
Szia! Milyen külső BD olvasó/DVD író létezik, amellyel lehet tesztelni is?USB-s meghajtót vennék, mivel a gépembe már nem fér másik és ezt rá tudnám kötni Popcornra is, így kímélhetném a PS3-at, meg a villanyórámat is
MediaRange BD-R DL 50GB CMCMAG kódú lemezről tapasztalat?
MediaRange BD-R 25 GB Philip? -
miko_
tag
Igen de ha jól megnézed akkor látszik hogy az a lemez amit imgburnnel írt nincs teleírva és pont azért nem olyan rossz a vége.
Közeb írtam másik Verbatimot ugyan az a mid csak ez nem 10-es hengerből való hanem normál tokos kiszerelésből:[link]
Valószínű lemez hiba lesz Írtam azóta 3-3 db a hengeből és a tokosból is s ugyan az a helyzet a tokos jó a hengeresnél viszont rossz a vége. -
miko_
tag
ok értem de akkor se tévedhet ekkorát a program ez brutálisan rossz a lemez vége szinte nem is olvasható érdekes hogy az asztalin nem vettem észre még akadást pedig ha ennyire rossz a lemez le se kellene hogy tudja játszani.Hogy lehet ez ennyire rossz?
Verbatim lemez mind amire eddig írtam 2x sebességgel imgburnnel LGBH10LS3-as íróval. -
Anubis_9
addikt
OK! Vagyis lehet ajánlatosabb lenne 6x-osan írni ezt a Panasonic-ot, mint 4x-esen?
-
Anubis_9
addikt
Az én Philips-em ilyen. INFOME-R30. Az egyiket megírta végül is, de visszaellenőrzéskor már egy rakat hibát jelzett. A másiknál meg íráskor szállt el. 4x-esen írtam, mint mindig.
Azt egy évet nem azért írta, hogy dicsérjem, mennyire jó a Maxell, mert mennyit bír, hanem arra írtam válaszként, hogy valaki szerint csak heteket bír ki a lemez írás után. -
Anubis_9
addikt
Én 2010.10.01-én írtam az első adat BD-met Maxell-re. Azóta is hiba nélkül visszaolvasható, mint az összes többi Maxell-em. Kb. 30-35-öt írtam ki eddig. Ebből volt Philips is, aminek a statisztikája 3 megírtból 2 rontott.
Utólag kiderült, hogy a Philips elég gyatra és általában nem ajánlják a vásárlóknak. Ezek a személyes tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital Blue 1TB - WD10EZEX
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest