- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binda
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy kb. 1 hónapja leszedtem a Tron-t BD formátumban. Sikerült találnom hozzá Power DVD 10-et, le is játszotta szépen. Majd most, 1 hónap múltán újra le akartam játszani a filmet és azt írta ki, hogy: There is a disc with unsupported format. Pedig előtte simán lejátszotta. Megpróbáltam más virtuális drivert, Power dvd 11-et, de semmi eredmény. Nincs ötletem, hogy miért nem ismeri fel a BD-et. Valaki ötlet?
-
Binda
tag
Értem. Tehát a nem márkás lemezek terén is megoszlanak a tapasztalatok. A puding próbája az evés, szokták mondogatni. Tehát célszerű pár darabot venni az olcsóbból is és kipróbálni.
Köszönöm a válaszokat
-
Binda
tag
Köszönöm az információkat
Most már csak el kell szánnom magam és venni egy írót
Még 1 utolsó kérdés: a nem márkás lemezek (Maxell, Philips és a többiek) élettartamára van már tapasztalat? Elnézést a buta kérdésért, de nem vagyok járatos archiválás terén, de mitől lesz márkás vagy éppen nem márkás egy lemez? A logikus az lenne, hogy a márkás tovább bírja, de a valóság néha eltér a logikától. Eddig csak személyes tapasztalatra alapoztam: elrontja-e az író vagy sem, később is megvan-e az adat vagy sem? És ha nem, akkor vertem a fejem a falba. És ez utóbbit most el kívánom kerülni
Régen a Sky dvd pár hét alatt elvesztette az adatot.. manapság BD -nél mi a jellemző "hiba" ?
Ahogy olvastam a legtöbb hiba fw, író-lemez inkompatibilitás, író progi okozta. Ill. hogy az író "nem elég szépen" írta meg.
-
Binda
tag
Értem
Akkor már csak a lemezekről lenne kérdésem
Valaki itt azt írta, hogy a Panasonic 50 évet garantál. Akkor ezek szerint a Verbatim és Sony is hasonló kategória lehet. Mik az olcsóbb kategóriások? És egyáltalán mekkora a különbség a lemezek árában? Itmedia -n nincs az említettekből, de a többi 3-400 ft/db körül mozog. Akkor mennyibe kerül a drágább?
-
Binda
tag
Köszi az infót.
A Pioneer anyagi okokból kiesik. Marad az LG vagy Optiarc.
Bár ahogy írtátok van több típusú lemez is, amit egyik író sem tud jól megírni. Ennek tükrében az ember akkor úgyis jobb lemezeket vesz, akkor meg nem mindegy, ha az író nem tudja megírni azt, amit az ember nem vesz meg? Bár a "nem tudja megírni" is inkább azt jelenti, hogy megírja, csak a minőség nem a legjobb..
Illetve ahogy LG-hez, a többihez is kijöhet új FW, vagy tévedek?Szóval a kérdés: mi éri meg jobban? Egy olyan író, ami lassabban olvas, nem tud ellenőrizni de több márkájú lemezt megír. Vagy egy olyan, ami gyors, ellenőrizni is tud, de cserébe finnyás a nyersanyagra?
-
Binda
tag
Üdv!
Mostanában tervezem Blu-Ray író beszerzését. Kezdetben LG LG BH10LS30 -vel szemeztem: többen írták, hogy meg vannak elégedve vele. Viszont ahogy a hsz-eket olvasom, a Sony Optiarc a legjobb. Az LG olyan 20e körül és az még belefér, de 25nél többet nem szánnék rá. Ha a Sony is belefér, akkor inkább az legyen, de ha nem kapható akkor sokra nem megyek vele.. Kerestem a neten, de sehol sem találtam ilyet. 1 cég oldalán volt, de nem rendelhető.. mennyibe kerül és egyáltalán lehet ilyet kapi?
Ahogy írtátok írás tekintetében az LG is jó, bár kíváncsi volnék a Sony tesztelési lehetőségére. Működik dvd lemezeken is? Mert van pár száz dvd-m eltérő márkákból jópár évre visszamenőleg, kíváncsi volnék, hogy miként teljesítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest