Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Gabesz87 #4367 üzenetére
Mindenesetre betettem a lemezt a BD lejátszóba, és elindul.
Akkor nem ártana az egészet beolvastatni. Nemrég volt egy lemezem, aminek nem sikerült a teljes területét visszaolvastatni, egy fájlnál gyakorlatilag 0-ára csökkent az olvasási sebesség és utána csak villogott a meghajtó.
Őszintén szólva kezd elegem lenni ebből a bluray-írogatós dologból, ha ilyen drágák a lemezek és ennyi adatom már elveszett. OK, nem adtam össze, de a teljes írt mennyiségnek már kb. a 0.6%-ánál tartok. (ami a 0-ánál mindenképpen több!)
A széttörésre meg azóta se találtam magyarázatot. Minden megírt lemezt írás utána CRC alapján katalógusba mentve visszaolvastatok. Ami olvashatatlan bárhol, az nálam automatikusan kuka. Magyarul amikor eltettem, akkor még olvasható volt.Ja és mindezt az állítólag szuper jó MABL verba mides lemezekkel!
CDBurnerXP, nekem az ImgBurn valahogy túl komplex.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Sandisk 1TB SD kártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest