Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
fabiandaniel #49 üzenetére
Ha már írtok nekik, rákérdeznétek, hogy head speakert tudnak-e küldeni?
Mintha elkezdett volna zizegni... Szerintem fémreszelék...
Esetleg leírás a cseréről, de sajnos ehhez valószínűleg atomjaira kell szedni a telót.
Legalábbis az offtopic Lenovo P780-amnál szinte ki kellett fordítani mindent hogy hozzáférjek, de 2 dodóért kaptam 3-at az alin...
Sajnos hiába kerestem rá, nem találtam róla semmit.
A videós portálon láttam egy videót a teljes szétszedésről, de ma nem volt rá időm, hogy utána nézzek... -
ricsi0307
senior tag
Ha valaki tud folyékonyan beszélni angolul az segíthetne, én megfogalmaznám a gondonkunkat képekkel mindennel, csak valakinek lekéne fordítania és elküldjük a gyártónak. Nemrég volt valami gond, a BV5000-esekkel a lényeg az hogy akinek betört a kijelzője annak küldtek ingyen egy újat. Ebből kiindulva talán tudnak nekünk is segíteni, az szerintem megoldaná a gondot ha már gyárilag lenne valami szövet ragasztva közvetlen a nyilás alá.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #45 üzenetére
A fémpor eltávolítás után nekem is helyrejött a hangszóró, a tippért nagy köszönet.
Én hangfalselymet raktam be a ház és a hangszóró közé, bízok benne hogy ez megoldja a problémát. -
ricsi0307
senior tag
válasz
Sándor -P20- #45 üzenetére
Szia. Olvasom a hozzászólásod és röhögök mert én ugyan így jártam. A 4 napos telefont meló közben leraktam a földre és megszívta magát a hangazóró vasporral amitől ugyan így eltorzult hangja. A Puremobule-tól vettem így volt rá 1 év gari de mivel 2 hetet mondtak a javításra így én is pontosan ugyan így ahogy leírtad nekiálltam majd szétszedtem a telefont, hangszóró ki, letisztít majd vissza. Ez volt múlthét szombaton. Ma megint eljátszottam ugyan ezt. Engem azért bosszant a dolog, mert szintén a Puremobile-tól rendeltem hozzá gyári hátlapot 5000-ért, de nem merem majd felrakni, mert megint ez lesz a vége. Lehet íri kéne a gyártónak, a supportjuk nagyon korrekt, hátha találnak valami megoldást a problémára. Azért irónikus, hogy kb. elpusztíthatatlan a telefon de a fémpor kifog rajta.
És hogy jó hírem is legyen, elvileg november közepén kapunk Nougat-ot, ami nem kis telejesítmény a gyártó méretéhez képest.
-
Sándor -P20-
senior tag
Naszóval akkor két kép.
Az elsőn a hátlap, a hangszóró helyével, a hangszóró, és a távtartó gyűrű amin a ráragasztott fólia teljesen láthatatlan...
A másidik képen a gyűrű, a fóliával lefelé már bent lakik a fészekben, míg a hangszóró türelmesen várja a beépülést...
Szal mint előbb írtam a mély hangoknál kicsit zizeg, kihangosítva nem vettem észre, vebrádiót hallgatva nem hallottam hogy zavaró lenne..
Azt hogy mennyire lesz tőle fémreszelékálló, majd elválik...
Én mindenesetre bizakodom...Mod: Bár most a lépeket nézegetve, lehet hogy jobban jártam volna, ha fordítva rakom be a gyűrűt, a fóliás felével felfelé...
A fólia úgy nem tudna hozzáérni a házhoz, a membrán pedig innen úgyis elég mélynek látszik, hogy védjen a fólia... Szal majd lehet hogy az egy következő menet lesz..
Most mindenesetre azon agyalok, honnan tudnák megfelelő étoldalas ragasztót felhajtani a következő módosításhoz... -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
fabiandaniel #43 üzenetére
A hét elején ismét szét kellett kapnom...
Egy újabb adag fémreszelék....
Szal most próbából a hangszóró alatti távtartó gyűrűre ragasztottam egy réteg csomagoló fóliát. Olyan mint a folpakk, csak kicsit erősebb.
Egészen pontosan, a gyűrű ragasztóval bevont felét rányomtam a fóliára, majd körbevágtam, és a helyére.
Csengőhangoknál a mélyebb részeknél kicsit zizeg, mert a fólia hozzáérhet a házhoz.
Ezt úgy oldottam meg, hogy olyan csengőhangot választottam, ami kellően idegesítő, kevés benne a mély () tehát torzítás nélkül üvölt mint sakál...
Képeket kicsit később.. -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #40 üzenetére
Sajnos a telefonom hangszórója eddig bírta, a hang iszonyat torz rajta. Hétvégén szétkapom és megnézem én is, hátha tudok valamit kezdeni vele.
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
A 32GB verzióba is lehet plusz micro sd kártyát rakni?
Egyenlőre ezt és az Vernee apollo telókat nézegettem. -
Sándor -P20-
senior tag
Tehát a csengető hangszóró fémreszeléktelenítéséről (de szép szó..
) készült pár kép, ahogy megígértem.
Itt már kissé lekapartam a tömítő, kiöntőmasszát.
És néhány kép magáról a beépített hangszóróról.
Esetleg ha valakinek eszébe jutna, hogy valahol belefutott egy ehhez kísértetiesen hasonló hangszóróba, ne fogja vissza magát, és legyen szíves szóljon.És a végére egy kép a visszapattintott, megtisztított hangszóróról.
A teló azóta is szól mint újkorában.
Szerk: Lemaradt, hogy a hangszóró 10 ohm körüli..
-
Sándor -P20-
senior tag
Az alap szakmám híradástechnikai készülékkarbantartó, szal elektro, csak kissé elfajultam...
Egy cipőgyárban vagyok műszerész egyedül...
Szal stancgéptől, varrógépig minden.
Egyik percben számítógép vezérelt vágóasztal, utána 60L hidraulikaolaj + a köcöllékek.
Ezután varrógép Hitler nagyanyjának idejéből, majd egy zsír új két éves processzor vezérelt cuccos.
10 bár a kompresszortól a gépekig, majd vákum, csak hogy ne legyen olyan unalmas...
A finom fémpor legfőbb forrása barkács kategóriás turbómaró. (Varrógépek keményacél alkatrészeinek alakítása varázslása...)
Az utóbbi napok egyik legfontosabb projektje, egy kb 30 éves présgép munkalapjainak (tőkéinek) felújítása.
Ma pl 220 papírral a hordozó fémlemezeket tisztítottam, hogy pontosan tudjak ragasztani... Innen is fémpor... Nade elég volt az offból... -
kreten67
senior tag
válasz
Sándor -P20- #37 üzenetére
Én is,de elektro. Szerencsére nálunk nincs fémpor.
-
kreten67
senior tag
válasz
Sándor -P20- #35 üzenetére
És honnan az a fémreszelék?
-
Sándor -P20-
senior tag
Megtörtént amitől tartottam.
Totál megnémult a csengető hangszóró a telóban. A fémreszelék, fémpor megtette áldásos hatását...
Az alin nézegetem, 25 dodó lenne egy új hátlap...Ezt most kihagyom.
Sajnos hangszórót külön nem lehet kapni, mivel az masszával légmentesen bele van ragasztva a hátlapba.Tehát nekiláttam és jó szokásomnak megfelelően "szétbarmoltam" szegény telót. (old meg a problémát ahogy tudod..)
A hátlap levétele sima ügy.
A hangszórót kibányászása már annál parásabb történet. A masszát óvatosan lekapartam a hangszóróról, hogy látni lehessen meddig tart a hangszóró, és hol kezdődik a hátlap. Miután nagyjából látni lehetett ki meddig tart, egy a cégnél előtte legyártott nagyon vékony acélpengével benyúltam a hangszóró, és a ház közé, majd kibillentettem a hangszórót.
A hangszórót látva beigazolódott a félelmem. A légrésnél körbe vastagon ült a fémpor...
Ezt egy jó erős neodium mágnessel óvatosan összeszedtem...
Amikor a membrán könnyedén mozogni látszott, szépen óvatosan vissza az egészet, majd összerak.
A masszát kihagytam. Úgy gondoltam a következő szétszedésig legyen ahogy van, úgysincs szándékomban fürdetni a telót, a porvédelem pedig így is tökéletes a fémreszeléket pedig úgyis a hangszóró fogja összeszedni, amíg ki nem eszelek valami a távol tartásra.
Szal összerakás után mint újkorában...
Ha jól megy, hétvégén tolok képeket... -
kgab
újonc
Kedves Bv6000 tulajok!
Aki szeretne kirootolni a telefonjat annak van ra lehetosege megprobalom leirni nekem hogy sikerult az enyemet.
Amikor megkaptam a telomat eloszor downgradelni szerettem volna a telot. Megprobaltam minden Blackview honlapon szereplo firmwaret feltenni. De sajnos csak a 08.22-vel mukodott a telom. A regebbiekkel mindig breakeltem a telot es csak fekete keprenyo fogadott amikor bekapcsoltam. Ezert sokat olvasgattam a neten es tegnap talaltam egy ujjabb kiadasu twrp-t amit egy nemet oldalon osztottak meg. Ez egy 09.19-es kiadasu TWRP. Ezt feltelepitettem a Spflashtool segitsegevel es utanna a vol+ es power gomb segitsegevel be tudtam lepni a TWRP-be. Ezen keresztul sikerult a root-ot is feltelepitenem mindent hiba nelkul.
A lepesek amiket tettem a kovetkezok voltak:
1. lepes: 09.19-es firmware ota update telepitese 08.22 rol.
a link [link]2 lepes: ujjabb TWRP letoltes.
a link:[link]
a forras: http://www.android-hilfe.de/thema/blackview-bv6000-root-thread.780393/page-23 TWRP kicsomagolasa es atnevezese recovery.img-re.Ezutan bemasolni egy MT6755_Android_scatter.txt a firmware konytarabol oda ahova letoltotted es kicsomagoltad a costum recovery-t.
4 Spflashtool segitsegel felflashelni a Twrp-t a telefonra.
En a 5.1548-as verzioju spflashtool-t hasznaltam.5 Elinditani a twrp-t a telefonon. Vol+ es power gomb-okat lenyomva tartani addig amig meg nem jelenik a Logo utanna elengedni a power-t de a vol+-t tovabbra is nyomva tartani addig amig meg nem jelenik a TWRP logo.
6. Ezutan mar csak le kell tolteni a legujjabb Supersu.zippet es TWRP segitsegevel feltelepiteni,
Mindenki csak sajat felelossegere rootolja a telefonjat mert garanciavesztessel jarhat. En nem vagyok felelos azert ha valaki flasseles soran teglasitja a telefonjat!.
.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
fabiandaniel #32 üzenetére
Első körben ki kellene próbálni egy másik OTG kábellel, ha azzal sem jön be, hardwer hiba lehet. A kábel kimérése sem lenne rossz 5let.
Esetleg a gyári beállítások visszaállítását is megpróbálhatnád..
Bár az a teló újbóli belakását jelenti. -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #25 üzenetére
Pont ezekkel próbálkoztam én is de egyik pendrive -ot sem ismeri fel.
-
kreten67
senior tag
Sziasztok.
Szándékomban áll egy bv6000 vásárlása.
Az ebay-en ezt néztem ki [link].
A hirdetésben nem írnak magyar nyelvet,ennek ellenére esélyes hogy van benne? -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #28 üzenetére
Hangerő le....
-
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #21 üzenetére
Hülye a bácsi hozzá (mármint én)... hol van a "hangle" gomb?
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
fabiandaniel #24 üzenetére
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #22 üzenetére
Nálam sehogy nem akar működni, a telefon az otg -t tutira támogatja viszont nem kapnak tápfeszt az eszközök amiket rákötök az otg kábelen keresztül.
-
Beecike86
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek csinál olyat a telefonja, hogy bármilyen hang lejátszása után a telefon hangszórójából sercegő hang jön és a végén egy enyhébb pattanó hang. Nem hangosan! Ha a telefont közelebb rakom a fülemhez akkor hallani.Vagy ha nagyon csend van. Továbbá, ha hívnak akkor a hívó készülék már egyet bőven csörög akkor még a Blackview készülék nem mutatja, hogy hívnak. Vissza küldtem a telefont és azt írták a szervizesek ,hogy nem találtak semmi ilyen hibát. Az evolveom csinált ilyet, csak sokkal hangosabb volt a hang utáni sercegő pattanó hang. Kicserélték azt egy újra és az tökéletes volt. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #20 üzenetére
Hangle+power
-
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #18 üzenetére
Hülye kérdés... hogy tudok képenyő képet csinálni?
-
fabiandaniel
aktív tag
Otg funkció nálatok működik?
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #17 üzenetére
-
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #14 üzenetére
Akárhogy is néztem a beállításokat nem találtam meg...
Mondjuk még nem volt rajta ROM update. -
Sándor -P20-
senior tag
Elég sokat nézegettem az alit, ott legnyomottabb áron 180 dodóért láttam, de nem tetszett a shop...
Átlag 210 körül szaladt a dolog.
Aztán jó sokat néztem az ébajt, de az sem tetszett.
Ahol jó lett volna az ár, onnan nem szállítottak ide, szal elegem lett.
Aztán elég sokat bajlódtam az off Lenovo P780-al de azt legalább szó szerint bagóért vettem szoftver hibásan a magyar piacon (vatterraa).
Tehát úgy gondoltam, ha már 65 alatt úgysem úszom meg, ráteszek még egy 10-est, van rá egy év garim is...
Ráadásul a hibás példány jöhetett volna kintről is....Szal egyenlőre úgy érzem jól döntöttem.
Ja hogy honnan... [link]
Én maximálisan elégedett vagyok a bolttal. Szóltam nekik, hogy szerintem gáz van. Küldtem videót ahol látszik a hiba, pénteken elpostáztam, hétfőn odaért, kedden telefonáltam, hogy akkor most hogyan tovább, szerdán megkaptam az újat....
Én maximálisan elégedett vagyok...
Ja állítólag szólni is jobban szól... -
SaGa59
őstag
válasz
Sándor -P20- #12 üzenetére
A cseredarabnál milyen a beszédhang? Ennél is van panasz a partner oldalán, vagy elsőre kaptál egy mikrofon és wifi hibás példányt?
A csere tempóból ítélve itthon vetted. Tudható honnan?
ebayen nézegetem, vannak is egész jó árak (negyven egykétezer forint, plusz a hazai sarc, ha megcsípik, vagy 210$ sarc nélküli euexpress szállítással a spemallról), csak ha sikerül kifogni egy hibásat, lehet oda-vissza utaztatni. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #13 üzenetére
Beállítások / Eszköz / Glove mode.
Rettenetesen érzékennyé teszi a kapacitív sensort (tapi szenzor).
Gyakorlatilag még hozzá sem értem a kijelzőhöz, már érzékelte az ujjamat.
Szerintem egy normál kesztyűben simán lehet kezelni a telót ha be van kapcsolva. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #11 üzenetére
Na ezt majd megpróbálom...
Kesztyű mód? ... nem is tudtam, hogy van ilyen rajta
-
Sándor -P20-
senior tag
Nekem tegnap megjött a második teló. Ezúttal egy fekete.
Egyenlőre szalad mint állat. A wifije érzékenyebb mint a P780-é.
Gyakorlatilag ismerkedünk.
Első este jól megszivatott a kesztyű móddal, ugyanis be volt kapcsolva rajta... -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tuzolto1981 #10 üzenetére
Felugrasz a balckview gyári fórumára és letöltöd a legfrissebb gyári romot, majd fel flesseled. [link]
A fórumom találsz infót a hogyanról is. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #9 üzenetére
Nekem a "rootolással" gyűlt meg a bajom... úgy küldték "rootoltan", viszont a céges software amivel hozzáférek az E-mailekhez nem enged felcsatlakozni, mivel "rootolt" a telefon...
Sajnos hiába levelezek a Balckview-el, egyszerűen nem akarják megérteni, hogy mit akarok (pedig az angolom nem akadály). Vagyis, hogy lehet levenni róla a "rootolást" (akár újratelepítéssel)...Folyamatosan azzal jön, hogy ők nem támogatják a "rootolt" telefont... hiába írom, hogy pont a "rootolást" akarom megszüntetni... nem érti...
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Sándor -P20- #4 üzenetére
Naszóval a kicsike vissza lett postázva a boltba ahonnan vettem...
A wifije rettenetesem gyászosan leszerepelt. [link] Kifogtam egy hibásat....
A mikrofonnal kapcsolatban a párom mondta párszor, hogy vegyem vissza a kihangosítást...
Ezek szerint a háttérzajból gondolhatta ezt.
Ezeken kívül rettenetesen tetszik... Alig várom a következő példányt is nyúzópróba alá vehessem... -
SaGa59
őstag
válasz
tuzolto1981 #7 üzenetére
Köszönöm. Igazából nincs túl nagy szükségem „strapa telefonra”, de úgy látom, ez áll a legközelebb ahhoz, amit egy telefontól elvárok és az ára sincs nagyon elszállva.
Legalább két napot kibíró akku, B20, iránytű, két sim, fm rádió, ennyi az elvárásom. Méretileg ugyan nagyon nagy, főleg a kijelzőhöz képest de azzal még el leszek valahogy és nem baj, ha van valamennyi tűrőképessége. Volt olyan telefonom, ami mínusz 5 fok alatt és plusz harminc fölött teljesen használhatatlan volt, ez remélem nem csinál ilyet.A Vernee Apolló lite-ra vártam, de az drágább még az eustocknál is (meg az, hogy nem lehet kártyával fizetni, nálam kiejti azt a boltot, még ha viszonylag olcsó is) és a zajszűrő mikrofont kispórolták belőle, ami nekem baj, mert sokszor beszélek zajos helyen (pl gépterem).
Így most ez tűnik jó vételnek, vagy esetleg a Honor 7 lite de érzésre az nem érne nekem több mint tíz rugóval többet, főleg, hogy nem stock drodidja van. Meg az mtk proci is jobban bejön, mint a kirin.
-
tuzolto1981
csendes tag
Szia!
Azt, hogy megér e annyit, azt Neked kell eldönteni...
Összehasonlítva a hasonló kinézetű és (talán) felépítésű CAT telefonok áraival, szerintem bőven megéri. De mint mondtam, ezt csak Te tudod eldönteni...Nem találtam benne walkie-talkie funkciót. A gombok programozhatók, ahogy emlékszem, valamint biztos van erre program a Google Play-ben. Úgy akkor nem csak másik BV6000-el tudsz beszélgetni.
A hangszóróval és hangminőséggel nem volt gondom. Eddig senki nem panaszkodott... az előző telefonjaim rosszabbak voltak ilyen téren.
Üdv.
-
SaGa59
őstag
válasz
tuzolto1981 #5 üzenetére
Sziasztok!
A mai készülékek között megér ez 180 Eurót bármi egyéb költség nélkül Olaszországból hozatva? Ez úgy 57-58 rugó.
A Push-to talk funkció az valami walkie-talkie szerű üzemmód, esetleg két 6000-es között?
Illetve még valami: van ebben zajszűrő mikrofon?, A neten találtam olyan panaszt rá, hogy a másik fél zajosan hallja a BV6000-en beszélőt. -
tuzolto1981
csendes tag
válasz
Sándor -P20- #4 üzenetére
Szia!
Nekem nincs gondom a WiFi-vel, érezhetően nem rosszabb mint a korábbi telefonjaim (Lenovo S750 és Blackberry-k).
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi all.
Nekem is megjött a kicsike, és nem is én lennék ha minden ok lenne.
Ami perpill a leg bosszantóbb, az a wifije.
Egészen pontosan, nagyon gyászos a letöltés, ha nem maxos a térerő.
Gondolom látszik, hogy a feltöltésem alig 10szer gyorsabb mint a letöltés.
Más telóknál, telókkal normál sebesség adatok mérhetők.
Tehát az érdekelne, hogy én fogtam ki egy egyedi darabot, vagy ez a típusra jellemző? -
Atis00
csendes tag
Üdv!
Én is vettem egy Blackview bv 6000-et.
Nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
Akkumulátor 2-4 nap attól függ hogy sikerül használnom.
Kamera tűrhető de nekem ez nem volt szempont van benne tudok fotózni a minősége annyira nem érdekel.
A telefon elég gyors eddig nem tapasztaltam sem fagyást sem újraindulást sem akadozó menüt.
Az ütés és vízállóságát még nem tettem nagyon próbára vizet már kapott de csak annyit amennyit egy vihar képest rázúdítani egy emberre mondjuk azt 1-2 órán keresztül élvezhette.
A csomagban kaptam 1 töltőt kb 2 óra alatt tölti maximumra az akkut egy fülest ( ez elég gyenge minőségű ha zenét akar az ember hallgatni ) 2 db csavarhúzót egyik lapos fejű a másik torx, na meg 2 fóliát.A készüléket Kínából rendeltem 57.000 Ft-ba került ennyi pénzért szerintem nagyon jó vétel a telefon ha valakinek kell egy strapabíró készülék.
-
tuzolto1981
csendes tag
'Estét!
Elmúlt héten érkezett meg a Blackview BV6000-em (előtte egy Lenovo S750 volt).
Eddig csak jó tapasztalatok voltak vele, egy kivétellel... (nem vagyok profi felhasználó, max. alap...)
- Ahogy néztem alap Android 6.0 van rajta, nem találtam semmi gyártói progit rajta, így csak néhány dolgot kellett levenni (pl. Twitter)
- Úgy, hogy teleraktam alkalmazásokkal: RAM 1,31 Gb. a 2,82 Gb.-ból ; ROM 3,56 Gb. a 24,69 Gb.-ból foglalt.
- Minőségre és összerakásra jó! Elhiszi az ember, hogy strapatelefon!
- Üzemidő két nap (4G, két kártya, Bluetooth nélkül), úgy hogy még folyamatosan nyomkodom... újdonság ereje... és még nincs minden belőve rajta...
- Android 6.0-t szokni kell...
- A töltő csatlakozó trükkös... nem mindegyik USB töltő megy bele, csak aminek hosszú a csatlakozója vagy vékony a műanyag burkolata... de néhány dollárért lehet rendelni hozzá megfelelőt... vagy használni a gyárit
- A kért kártyánál nem tetszik, hogy nem tudja a párhuzamosan kezelni őket... vagyis ha az egyiken beszélek, a másik nem kapcsolható...
- GPS jelet rekord gyorsan talált! IGO és Google Maps-on kb. 10 Mp. után megvolt a pontos pozíció, kocsiban!
- Kamera arra jó, amire egy mobilos kamera... ennyi
- Az ára baráti volt (szerintem) kb. 80 000 Ft. minden költséggel (telefon, szállítás, vám és ÁFA)
- Ami nem tetszik, hogy nagy... nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest