Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Naszóval akkor két kép.
Az elsőn a hátlap, a hangszóró helyével, a hangszóró, és a távtartó gyűrű amin a ráragasztott fólia teljesen láthatatlan...
A másidik képen a gyűrű, a fóliával lefelé már bent lakik a fészekben, míg a hangszóró türelmesen várja a beépülést...
Szal mint előbb írtam a mély hangoknál kicsit zizeg, kihangosítva nem vettem észre, vebrádiót hallgatva nem hallottam hogy zavaró lenne..
Azt hogy mennyire lesz tőle fémreszelékálló, majd elválik...
Én mindenesetre bizakodom...Mod: Bár most a lépeket nézegetve, lehet hogy jobban jártam volna, ha fordítva rakom be a gyűrűt, a fóliás felével felfelé...
A fólia úgy nem tudna hozzáérni a házhoz, a membrán pedig innen úgyis elég mélynek látszik, hogy védjen a fólia... Szal majd lehet hogy az egy következő menet lesz..
Most mindenesetre azon agyalok, honnan tudnák megfelelő étoldalas ragasztót felhajtani a következő módosításhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest