Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
tuzolto1981 #7 üzenetére
Köszönöm. Igazából nincs túl nagy szükségem „strapa telefonra”, de úgy látom, ez áll a legközelebb ahhoz, amit egy telefontól elvárok és az ára sincs nagyon elszállva.
Legalább két napot kibíró akku, B20, iránytű, két sim, fm rádió, ennyi az elvárásom. Méretileg ugyan nagyon nagy, főleg a kijelzőhöz képest de azzal még el leszek valahogy és nem baj, ha van valamennyi tűrőképessége. Volt olyan telefonom, ami mínusz 5 fok alatt és plusz harminc fölött teljesen használhatatlan volt, ez remélem nem csinál ilyet.A Vernee Apolló lite-ra vártam, de az drágább még az eustocknál is (meg az, hogy nem lehet kártyával fizetni, nálam kiejti azt a boltot, még ha viszonylag olcsó is) és a zajszűrő mikrofont kispórolták belőle, ami nekem baj, mert sokszor beszélek zajos helyen (pl gépterem).
Így most ez tűnik jó vételnek, vagy esetleg a Honor 7 lite de érzésre az nem érne nekem több mint tíz rugóval többet, főleg, hogy nem stock drodidja van. Meg az mtk proci is jobban bejön, mint a kirin.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest